Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 9:47:46
|
|
|
|
majamo
|
HOJLA Meni je tut moj reku da sem že čisto prismojena in ni hotel naročit. Prokleti dedi :)-:)- Pa sem šla na banko po eurocard. 2 do 3 tedne je baje treba čakat. Nisem je še dobila jo dobim, upam pa da bo čimprej. Mojemu :love: pa ne bom nič povedala, še sploh pa ne za kartico :)-:)-:)- bo se muzal in bo spet mel pripombe, kak smo ženske.... lep dan
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 9:57:23
|
|
|
|
cica
|
Ja, prokleti dedi!! Tudi moj je furbast.Bom zamenjala kartico, pa še njega , če bo treba!:ups::)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:04:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Cica ne to delat!! Kaj pa je, a si ga včeraj mal preveč ruknla pa maš dons mačka??:)-:)- A nista nič skočila včeraj? :)- Jaz premišljujem da bi jih naročila (hura imam svojo kartico)!
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:18:35
|
|
|
|
A_A
|
a se v Slo. lekarni ne dobijo O testi?:zmeden:
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:21:07
|
|
|
|
cica
|
Včeraj sem dobila rdečo "nagrado". Pa sem spila pir prav brez slabe vesti!:)- Ma, kaj bomo jamrale. Ampak za kartico me je pa res razkuru.:grrr::) Sva skočila, ja, skoraj si v lase. Flegmatik! Tzdi jaz razmišljam, da jo naročim. Njega bom pa zaenkrat obdržala, saj je čist v redu.:sloncek: Ampak ta kartica......baraba....!:zmeden2:
|
|
|
|
Bo katera naročala O teste? 29.6.2005 10:26:55
|
|
|
|
cica
|
Pri nas se testi dobijo, ampak so nekajkrat dražji. Sem jih gledala v Italiji, kjer so pa še dražji. So v taki dragi embalaži kot mlada nevesta. Vsaj tisi ,ki jih je meni kazal. Sicer pa tudi v naših lekarnah je tako. "Teste za preverjanje nosečnosti bi prosila" lekarnarca gre in se vrne vedno in vsaka z najdražjim. Se mi še ni zgodilo, da bi mi v prvo ponudili dvojni BC.Sledi: "Dvojni BC prosim".... in mi ga z dolgim nosom prinese. Kakšne pa so vaše izkušnje?:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
DietaMichonne RRAli ste trenutno na kakšni dieti?Da (
41%)
Ne (
59%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!