|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 3:53:04   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Poskusila sem za nekaj trenutkov biti naša Punčica, pa mi je zmanjkalo pameti... :)-:)-:)-

Kar nekaj nas je, decembrčic, ampak vidim, da se ne javljamo vse na forumu... :zmeden::ups::((

Ena mi je postavila vprašanje, kako sem lahko v začetku 14. tedna nosečnosti (glej trakec), rok imam pa 25.12.? :zmeden:

Jemala sem kontracepcijske tablete in prenehala sem 4.marca. Nekje, v tistih sedmih dneh pauze sem nekoliko krvavela, ampak menstruacijam nisem nikoli posvečala posebne pozornosti, ker sem vedela, da bodo enkrat v tistih sedmih dnevih med jemanjem, pa tudi šibkejše so bile in prav nič moteče ali boleče. In ravno zato se niti nisem mogla spomniti točnega datuma prvega dneva zadnje menstruacije. Potem kontracepcije nisem več jemala in šele nekje sredi aprila sem se spomnila, da bi morala dobiti menstruacijo, pa je nisem... :)
In sem šla kupit Clearblue... In je pokazal :modri::roza: - jaz pa v 9nebesa...
Izvedela sem torej 21.04.2005...

3.maja sem imela že prvi pregled in ginekologinja mi je izračunala, da sem noseča 8 tednov in 5 dni (sodeč po zadnji menstruaciji). 5.maja pa sem imela še ultrazvok in ker je upoštevala izmerjeno velikost ploda in tudi to, da se mi reden ciklus po prenehanju jemanja kontracepcije niti še ni vzpostavil, smo takrat ugotovili, da sem v bistvu noseča manj... PDP mi je prestavila na 26.12.

Na nuhalni svetlini 16.06. pa je bila dr. Strahova popolnoma točna - PDP na Božični dan! 9nebesa
Ugotovljen na podlagi velikosti ploda, ne glede na zadnjo menstruacijo, zanosila pa naj bi okrog 1. aprila (saj mi je povedala datum, ampak...)

In zato se moja višina nosečnosti meri od dneva zanositve in ne od prvega dneva zadnje menstruacije...

Javite se kaj, decembrčice!

Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 7:53:40   
Yasminka
Hola!
Jst imam zelo podobno izkusnjo z zanositvijo. V lanskem letu sem shujšala za 18 kg. Ciklusi so zaradi tega postali neredni. Pa se mal sem bila pod stresom zaradi izpitov... Tako sem imela zadnjo menstruacijo 22.2. in sem sla k G. prepričana, da sem :nosecka: vsaj 8t, pa se je na ultrazvoku vidla samo pikica (cca 5t).
Zdaj mi je dr. Pusenjak na nuhalni dolocil PDP 27.12. Se ze veselim! :sloncek:
Kerensa kje bos rodila? Lj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 9:46:44   
Pajaca
Mene pa sploh ni na puncicinem seznamu, ker se mi se ni dalo pofočkat... ha ha, lena pa kaj

Rok mam pa 17.12... oz uradno 19, ker je sestra rekla, da bom tko dlje doma na porodniški... ma men je vseen. Kakor hoče.

Drgač pa vse ok, razen kil... letijo pa letijo navzgor!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 11:32:16   
BlankaT
Jaz pa imam rok kr na začetku meseca 1.12. tako, vendar pa imam občutek, bomo dobili "miklavža". O kg raje ne bi, ker mi tako hitro rastejo, da je kr joj. Pravzaprav sem v prvem tromesečju lepo dobivala kg, cca. 1kg na mesec. Sedaj pa po 2 kg na teden, pa sploh ne jem toliko :((, je pa res, da se bolj malo gibam, ker sem od 6. tedna na bolniški. No upam, da se bodo kg umirili. Drugače pa se vredu počutim, le da sem hitro utrujena.

Ponoči pa tudi bolj slabo spim, mi trebušček že malo nagaja ;). Tako, da brez dodatnega pojštra pod nogo pač ne gre več.

Svojega :duda: pa še nič ne čutim. Imam danes pregled pri svojem G. pa mu bom rekla, da me naj da na UZ, da se malo pomirim.

Pa poročajte še kaj. Ugotavljam, da smo decembrske :nosecka: bolj redkobesedne.

Lp, Blanka :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 13:02:49   
Pajaca
Ha ha nobeni se nič ne da... ma se bomo že razpisale, ko ne bo več tko vroče!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 13:12:59   
pat
kerensa

kak si si dala trakce gor-ker so že postopek razložili na forumu, sem ga tudi že naredila...samo ne vem, kako potem po usposobim..
hvala za info..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 13:39:36   
Anonimen
No, da še jaz poročam. Nič novega v bistvu, v službi ubijalski tempo, doma intenzivne priprave na poroko, jaz pa nestrpno čakam prve gibe in morfologijo naslednji ponedeljek. Potem pa še malo na :morje: in celo poletje veselo v službi. Po nakupih sem se tudi že odpravila (oblačil zase, ne za :duda:), ker naslednjih 14 dni ne bo časa, potem pa naenkrat ne bi imela kaj za oblečt. Trebušček že raste, ampak se še ne opazi. Tudi s kg zaenkrat nimam težav (no, če odmislim ves tisti višek že pred nosečnostjo). Sem kar vesela, da se mi ni še nič dodatnega nabralo.

Vročina pa... no saj same veste, da ni preveč prijetna.

Lepo se imejte!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 14:03:24   
cuma
Drage pupe,
meni se pa zvečer dogaja, da ležim v postelji in čutim nekaj novega v trebuhu. Nisem prepričana, ali je to otroček al kej drugega????
Najbrž bom bolj sigurno vedela, ko bo intenzivneje. Čuti se, kot neko nežno premikanje, ki pa ni omejeno na eno točko ampak na več mestih naenkrat. Ni niti malo boleče,žgečka pa me tudi ne. :zmeden2:
Kakorkoli že, bomo videli.
Sm sama doma, dragi je na službeni poti in vreme je tako soparno in sivo, da se mi prav ne da spet v avto in na plažo...najbrž bom kar doma ob knjigici in ventilatorju.
Lep dan vsem nosečkam :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 19:04:19   
mujcek
Pozdravljene decembrske piškotke :)

Ko že ravno omenjate gibe, tudi jaz sem včeraj nekaj začutila pa ne vem ali je to to... Ko sem sedela sem na levi strani začutila podobno, kot če imaš nalepljeno tisto napravo za masiranje mišic, ko te tako na rahlo zmravljinči. No potem pa nič več in samo na enem mestu, sedaj pa sem še bolj zmedena in cele dneve samo čakam, kdaj bom kaj začutila :)-

Jutri imam 2. UZ; pupike moje jaz sem tako navdušena in nestrpna, da bom videla moji pikici, da sploh ni za verjet. Kako pa je kaj z vami, ali se ve že tudi tako zelo veselite :duda:? Ker meni se bo čisto utrgalo do decembra :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Decembrčice, 6. del
29.6.2005 21:11:56   
BlankaT
Mi že tudi komaj čakamo doecember. Še bolj pa čakam na naslednji UZ, ki ga bom imela 7.7., da ponovno vidim :duda:.No danes sem imela redni pregled pri svojem G in mi je podaljšal bolniško še za mesec dni. Potem pa bomo videli.

TA vročina pa tudi mene ubija, hvala bogu za klimo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp, Blanka :nosecka:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......