|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V vrtec pri 2,5
13.1.2010 10:24:51   
gajči
Letos bomo spet dali prijavnico v vrtec in spet upali na najboljše, verjamem, da tokrat bomo pa dobili vrtec.
Sin bo septembra star 2,5 leti. Kam dajo toliko stare otroke, v prvo ali v drugo starostno skupino, ali je to mogoče popolnoma odvisno od vrtca?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V vrtec pri 2,5
13.1.2010 10:52:06   
kristinaj
odvisno od vrteca... pri nas bi bil v drugi skupini... od 2-3, lahko pa celo v kombinirano od 2-4

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2010 11:48:58   
sazi
Odvisno od vrtca in kakšne skupine oblikujejo.
Sin je šel lani decembra v vrtec pri 2 letih in 10ih mesecih in pristal v jaslih - ker je pač januarski in je prišel v skupino svojega letnika. Nekateri otroci so šele po njegovem prihodu raznovali 2. rojstni dan, on pa je bil že skoraj 3. Mi je čisto razumljivo, da je tako, ker so skupine po letnikih.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2010 12:17:00   
barni
NAsa se ni bila 2 leti, ko je sla septembra v skupino 2-4.

Imamo pa kolegico, ki ima deklico v istem vrtcu, le da je bila sprejeta eno leto prej, pa je samo pol leta starejsa od nase. Ona je v jaslih.

CIsto odvisno od vrtca, prostih mest in organizacije.

V jaslih jih je lahko mislim da 13 otrok, v 2-4 pa 19. Torej lahko sprejmejo vec otrok.

Sem pa super vesela, da je v tej skupini, ker ful hitro napreduje, saj je najmlajsa in se res hitro uci od ta velikih. Najprej mi je bilo hudo in kako bo, zdaj pa res ne bi zamenjala!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2010 10:50:06   
ROmama
Ali je pogoj, da gre v drugo starostno skupino, tudi ta, da nima več pleničke?

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2010 10:52:01   
ledenaa
Plenice pa res niso pogojuser posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2010 21:50:20   
Klaudia
Naša je stara 26 mesecev. Je v skupini 3-4 let. Pa ima še vedno pleničke - edina v skupini.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2010 21:58:32   
Najaa
Naša je šla v vrtec pri 22m in je prišla v skupino 2-3 leta, ki je še vedno jaslična. Ne, plenica ni pogoj za višjo skupino.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2010 8:44:06   
ROmama
Vprašala sem zato, ker je cena v 1. skupini višja zato, ker imajo vzgojiteljice več dela z malčki, poleg ostalih stvari, tudi previjanje ritk. Havla za odgovora. Aja pa še to, moj bo šele decembra 3 leta, pa nebi želela, da ga zaradi plenic, ki jih vseeno upam do takrat ne bo imel več, prestavijo v drugo skupino. S temi zdaj se zelo lepo razumejo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2010 9:25:53   
ledenaa
Zaradi plenic ga ne bodo nikamor prestavili

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2010 20:04:28   
frutka_
Najbolje da pokličeš in vprašaš v vrtcu. Ostalo so ti punce že odgovorile.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2010 8:14:09   
barni
VErjetno ga zaradi plenic ne bodo prestavili je pa res, da so v jaslih plenice vkljucene v ceno, v kombinirani skupini 2-4 pa niso in jih moras prinesti s seboj. Ker je tudi cena programa precej nizja. Vsaj pri nas je tako.

V nasi komb. skupini jih ima se nekaj plenice.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2010 21:55:59   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Vprašala sem zato, ker je cena v 1. skupini višja zato, ker imajo vzgojiteljice več dela z malčki, poleg ostalih stvari, tudi previjanje ritk. Havla za odgovora. Aja pa še to, moj bo šele decembra 3 leta, pa nebi želela, da ga zaradi plenic, ki jih vseeno upam do takrat ne bo imel več, prestavijo v drugo skupino. S temi zdaj se zelo lepo razumejo.

Ja, pozabla sem povedat, da v 2.starostni sk. plenice niso vključene v ceno, jih moraš sam prinest. Ko je moja šla v 2. starostni sk. in s tem tudi menjala skupino in vzg., mi je nova vzg. dala jasno vedet, da plenice niso zaželjene. Ja kaj, jo naj pa preoblači cel dan, če hoče. Ma sej naša je bila že brez plenic, imela je pa težave z uhajanjem blata nekaj časa. HB smo se preselili in menjali vrtec.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2010 22:36:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, pozabla sem povedat, da v 2.starostni sk. plenice niso vključene v ceno, jih moraš sam prinest.

HB to pri nas ne velja. In robčki in plenice prispeva vrtec. Jo pa gredo preoblečt v jaslično skupino.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2010 22:46:59   
čili
če je vrtec ok bodo nardil tko ,da bo otroku najbolš -ne glede na to al ma plenice al ne. če pa ni tko pol pa user posted image al pa v drug vrtec.misli da je velka večin vrtcek ok

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2010 22:48:29   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Cena v jaslih je višja zato, ker je v skupinah precej manj otrok kot v drugi starostni skupini.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?