|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina in prisotnost starejšega otroka
12.1.2010 6:58:14   
romy
Zdravo.

Prosim za mnenja, predloge.

Ali lahko/naj bi se/je priporočljivo/.... na pregled nuhalne svetline vzeti starejšega otroka? Da dobi prvi stik z bratcem ali sestrico.

Kaj menite? Ali je katera to že prakticirala?

lp, Romy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna svetlina in prisotnost starejšega...
12.1.2010 7:29:58   
mamica2009
Odvisno kako ti dela nuhalno. Meni se skoz trebuh ni dobro videlo in mi je morala pogledati vaginalno, to pa mislim da ni glih prijetno če je poleg otrok. No vsaj po mojem mnenju.
Če pa ti dela po trebuhu, pa ga kar vzemi s sabo, saj dosti nebo videl, ampak vseeno, je nekaj, kar človek ne vidi vsak dan.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2010 8:17:01   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/na_ultrazvok_z_mal%C4%8Dkom/m_4599717/tm.htm

(odgovor članu mamica2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2010 8:58:08   
aprilčica07
Kaj vem, midva sva tudi mislila ga vzet, pa naju je neki nazaj držalo in HB, da ga nisva vzela, ker je bla NS katastrofalna in da bi v tisti situaciji še malemu mogla kaj razlagat.. ne hvala...

Se je pa potem sicer vse dobro končalouser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2010 8:58:19   
ksenija12
Moj je bil takrat res premajhen (manj kot leto) in ga seveda nisem vzela...če bi bil pa okoli 3 let, pa bi ga..ampak za tisti del, ko je vse že pripravljeno (da dela uz po trebuščku, pregled opravljen), do takrat pa z atijem zunaj počakata..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2010 13:02:54   
živa
Na nuhalno ga ne bi vzela, se še čisto premalo vidi in bejbi tudi še ni čisto razvit. Na morfologijo bi ga morda - jaz ga nisem, ker gre še vedno za podroben pregled, s katerim ugotavljajo morebitne razvojne nepravilnosti, ne pa za UZ iz užitka. Bom pa zdaj starejšega (4 leta) vzela s sabo na 3D UZ, malega pa ne, ker je star komaj 2 in se mi zdi, da še ne bi razumel.

Lp,

živa

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 13:54:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?