Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaprtje pri novorojenčku 27.6.2005 14:08:07
|
|
|
|
Marogica
|
Meni je bilo rečeno, da pri doječih otrocih ni panike tudi do 10 dni, če se ne pokakajo. Pri otrocih, ki dopivajo adaptirano mleko je stvar drugačna. Nekje 2-3 dni bi bilo normalno. Meni je pediatrinja rekla, naj mu skuham kamilični čaj(100 ml) in mu dan 5 velikih žlic sladkorja. Vendar pozor: kamilice ne smejo biti dolgo v vodi (max. 1 min) drugače zapirajo. Je pomagalo. Če ne pa se dobijo svečke, vendar se posvetuj s pediatrinjo.
|
|
|
|
Zaprtje pri novorojenčku 27.6.2005 14:23:33
|
|
|
|
ma-ja
|
Preveri, če dobiva dosti hrane. Jaz imam sicer že malo večje otroke, moja sestra je pa imela tak problem. Ko je šla na redni pregled s svojo trimesečnico, je ugotovila, da mala dobiva premalo hrane. V enem mesecu se je zredila samo za 300g. V tem času pa je tudi kakala samo na 3 do 4 dni. Je pa mala zaspanka in sestra je pač ni zbujala. Zdaj jo večkrat doji in mala nima več problemov z zaprtjem, s težo pa tudi spet lepo napreduje. Mogoče je pa tudi to lahko razlog.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?