|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popadki
8.1.2010 18:45:51   
Karmen28
Evo jst sem že parkrat odprla temo glede nosečnosti in se vsem zahvaljujem za vaše odgovore.Zdaj imam pa še eno vprašanje in sicer: danes zjutraj so se mi začeli popadki..prvo na pol ure kar intenzivni,potem se je malo umirilo,zdaj imam pa spet intenzivne ,samo niso nič točni..enkrat imam na 8min enkrat na 20min.Baje je pametno it v porodnišnico  ko  imamo popadke na 5min(tako so mi svetovali v P.)
Voda mi še ni odtekla,imam samo čudno belo sluz z krvavimi nitkami kar je sigurno  čepek.Malo me skrbi kako in kaj,ker sem brala da enim ženskam voda odteče po kapljicah... bojim se da nebi vedla ko bi odtekla.
Bi mi mogoče znale kaj povedati glede popadkov in odtekanja vode?
Hvala Vam še enkrat :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popadki
8.1.2010 18:48:50   
tejči28
jaz bi se na tvojem mestu šla pokazat v P,da te pregledajo in vidijo kak daleč si.Če vidijo,da še nisi dovolj daleč,te bodo poslali tak domov.Pa priklopijo te na ctg.Boš bolj mirna.
Čimmanj boleč  in hiter porod ti želim.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 8.1.2010 18:52:33 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 18:50:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Karmen28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2010 19:04:32   
eva1
Moji popadki niso še v porodni sobi nbili redni..začelo se je ponoči, pa je najprej kr  bolelo-bili so tam na 10 minut..pol je malo pojenjalo..čeprav popadki so bli skoz  sam 1x manj 1x bolj boleči, niso pa bili redni in sem mislila d so lažni...na 10 minut, na 5 3, 15...pa tko celo noč...vmes sem spala, mal dihala, nič resno...zjutraj sem opazila da imam ogromno krvave sluzi, poapdki pa še vedno čist neredni, sem šla za vsak slučaj v P pa sem bila že 7 cm odprta..pol pa sem v 1 uri rodila lepo s svojimi popadki...

< Sporočilo je popravil eva1 -- 8.1.2010 19:14:37 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2010 19:09:36   
malaMravljica
saj voda ni receno, da ti bo odtekla, men so cist na koncu mehur predrli, po 16 urah ornk popadkov. V bolnico sem jaz sla po parih urah popadkov, ko je bilo ze tako hudo, da nisem upala vec ne sedet, ne lezat, ne stat. ce si kje iz odrocnih krajev in je bolnica dalec pol se kar odpravite ja.
Pa kratek porod ti zelim in zdravega dojencka.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2010 19:16:59   
mini86
js bi na tvojem mestu poklicala v P in povedala kako in kaj..potem pa ti že oni povejo..men so npr rekl da nj se pridm pokazat..ker brezveze da greš tja pol boš pa mogla čez noč bit tm..no to verjetno glih ne ker maš že popadke..
pa ne glih verjet čist da ko rodiš prvič da dolgo traja..js sm zlo hitro rodila in vprašanje kako bi bilo če bi doma čakala na 5 min..srečno..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 19:21:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2010 19:27:54   
mini86
ja če je daleč je res bolš da se gre pokazat..js sm klicala u bistvu k me je zanimal časovno kok časa trajajo lažni popadkiuser posted image -namreč blo je 14 dni pred rokom in na kej druzga kokr na lažne popadke RES nisem pomislila..bli so pa tko čudn-na 8 pa na4, na2 na 5 na7 na3 na9 na5 na....nč konkretnga..aja pa itak sm mislna da mi urin uhaja mi je pa že od prejšnega dne voda..ginekologinja mi je itak rekla da če je voda dobim v roku 24h popadke..ampak ne...js blond mislna na lažne..no ob 8h sem prišla v porodnišnico, ob 11h šla v porodno, mau pred 14h rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2010 19:31:01   
Anonimen
kar lepo spakiraj in se odpravi!
srecno!

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2010 20:08:03   
Karmen28
Hvala lepa za odgovore.Ja res bom nakprej poklicala v P in vprašala kaj mi je za nardit.Nazadnje ko sem bla na amnio ( to je blo včeraj) sem bila odprta 2prsta,pa plodovnica je bla baje bistra.Rekli so naj pridem v pon. četrtič na amnio.Do zdaj ni blo nobenih znakov da se kaj dogaja,no danes zjutraj sem se pa zbudila zarad bolečine,najprej sem mislna da me prebava heca ... hehe :) Jst upam da bo to čimprej za mano ,da končno vidim detece.Hvala res vsem še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2010 20:12:39   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

kar lepo spakiraj in se odpravi!
srecno!

se pridružujem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2010 20:20:12   
divans1
Srečno!!!!!user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2010 21:40:35   
Maxy
In a je že kaj novega? Pr men pa sploh ni bilo popadkov, oz. jih nisem čutila. In v petek grem v porodnišnico na pregled (ker sem bila na koncu pod strogo kontrolo zaradi povišanja pritiska), pa mi na ctg-ju reče, uff pr vas pa se že kar dogaja. In v čakalnici študiram, kaj pa se dogaja in razmišljala sem o kosilu. Pol pa pridem na pregled in me pošljejo direkt v porodno - šok, bila sem šele v 37.tednu. Prvi popadki, ki sem jih začutila so bili tik pred porodno, pa še to bolj blagi. Ker je bil mali že zelo nizko, so mi kmalu dali umetne in v 2 urcah sem že držala štručko v rokah. Pr vsaki je drugače. Pa srečno!

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?