Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 10:41:56
|
|
|
|
Maya80
|
Jaz mu dam body z dolgimi rokavi in pižamico. Sicer ga pokrijem ampak je pokrit mogoče pet minut.
|
|
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 11:01:55
|
|
|
|
silvy
|
Enak problem. Star 2,5 let. V vreči noče bit niti pod razno. Ima dolg body in pižamico, ga pokrijem s kovtrčkom, zabašem vse naokoli rjuho pod jogi, a ne pomaga prav nič. Non-stop vstajam in ga pokrivam in se zbujam. Itak se zbujam, ker hodim na wc. sem v 8 mesecu nosečnosti. Nevem, kaj naj še naredim. Razmišljam, da bi ga dala v vrečo, ko trdno zaspi in se pol ne sekirala, če je odkrit. Po moje je vreča čisto dovolj, raje kot da je odkrit.
|
|
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 11:11:32
|
|
|
|
madela
|
Pri nas so vsi samo v pidžamicah. Zvečer so sicer pokriti,ampak se odkrijejo. Jaz se zaradi tega ne sekiram. Glavno,da ni prepiha. Saj v bistvu s tem ni nič narobe,kvečjemu otrok se lahko večkrat prebuja,ker mu je hladno(kar pa sploh ni nujno)
|
|
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 11:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
moja 2 strejsa sta v pizami. sa,o se odkrijeta. samo, ce bi ju zeblo bi se zbudila sigurno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2010 11:18:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 12:02:26
|
|
|
|
barni
|
Ocitno je nasa cisto premalo oblecena za spanje Nasa je stara 2 leti in oblecena v pizamo-pajac brez stopalc, gor ji dam nogavicke. Pokrijem jo s kovtrom in to je to. Ce se ponoci odkrije je pac samo v pizami, samo ponavadi je kar pokrita. Se nedolgo nazaj sem jo imela v vreci in sem komaj cakala da se je znebimo, ceprav sem se bala, kako se bo navadla spat brez vrece, ker z deko ni hotla bit pokrita. No pa je slo brez problema. Ji pa ne oblacim nicesar pod pizamo-pajac. V njeni sobici je sedaj okoli 18 stopinj, se mi zdi, da ce je bolj hladno, bolje spi. Zdaj se vcasih celo sama pokrije, da ne zebe rokic. Sploh nisem vedela, da nekateri dajete se bodije pod pizame? Hm...zdaj pa res ne vem ce je ne oblacim premalo.
|
|
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 12:18:08
|
|
|
|
vaney
|
barni, jaz mojega 2-letnika oblečem v bodi z dolgimi rokavi in spodnji del pižame. Zvečer ga sicer pokrijem s kovtrčkom, ampak je v 5 minutah odkrit. V sobi ima ponoči med 18 in 20 stopinj. Zebe ga ne. Sicer ga grem tudi jaz pogledat, ko hodim na wc ponoči (34.tednov noseča), ampak ga ponavadi nič ne zebe, edino proti jutru ga pokrijem, pa mu ni prav. Zgleda, da je kot ati, ki bi najrajši spal samo v boxaricah, nepokrit, pri odprtem oknu Niso vsi otroci enaki. Aja, sem ga parkrat oblekla v bodi brez rokavov, pa pižamo zg.+sp. del in je slabo spal, bil rdeč v lica, mu je bilo očitno prevroče.
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 13:51:26
|
|
|
|
glen
|
Imamo 11 mes. .V sobi imamo ponoči enako tem. kot vi.Oblečen je v dolg body,pidžamo in spalno vrečo brez rokavov,ga še pokrijem ampak itak je v minuti odkrit tako da ponoči spi v splaki,ko ga potipam ni mrzu.
|
|
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 13:52:05
|
|
|
|
glen
|
P.s. Če pa pustim gretje čez noč in je tam 22-23 in je v pidžami in spalki je ves poten
|
|
|
|
RE: pokrivanje z oddejo/deko 6.1.2010 14:55:55
|
|
|
|
livia
|
Mi imamo v sobi okoli 19 stopinj. Spita v spalni vreči od posteljnine.si (zimska vreča brez rokavov, ki pa ni debela). Oblečeni sta pa v spodnjo majico brez rokavov in pidžamo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?