|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oprostitev plačila vrtca
5.1.2010 21:22:54   
maja&m
Zanima me sledeče....če si prejemnik DSP si oproščen plačila vrtca? Kako to zgleda v praksi? Namreč, sama sem upravičena do DSP, že od sredine novembra, pa sem za november dobila normalno položnico in sem si rekla, ok, ne bom komplicirala za tistih nekaj dni. Za december pa sem že pričakovala "prazno" položnico. Ja glej ga zlomkauser posted image  Danes pa dobim položnico s tistim zneskom, kot običajno.user posted image  Kako je torej s to oprostitvijo? Vseeno plačaš del oskrbnine ali kako?user posted image

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oprostitev plačila vrtca
5.1.2010 21:25:07   
ledenaa
Starši, ki prejemajo denarno socialno pomoč po predpisih o socialnem varstvu, so oproščeni plačila

če jim nisi sporočila potem ni nič čudnega da dobivaš položnice

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2010 21:25:36   
Anonimen
Kolikor mi je znano moras dati novo vlogo za znizano placilo,kolegica je na istem kot ti,pa mora dat notr vlogo vedno ko dobi odlocbo.

(odgovor članu maja&m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2010 21:47:40   
maja&m
sem dala odločbo in novo vlogo na občino, pa sem jo še vprašala, če moram še ekstra v šolo javit (ker njihovo računovodstvo izdaja položnice), pa mi je rekla da neuser posted image
ma bom jutri poklicala in vprašala kako je na stvari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 7:07:20   
lukec
Pa si tudi novo odločbo že dobila, tisto na kateri piše, da si oproščena?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 7:55:54   
maja&m
jp, ne eno dve. Ena je bla za lansko leto, druga pa že za letošnje.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 9:19:36   
maja&m
Evo, pa je rešeno. Sem poklicala, je zadevo preverila in se mi opravičila za napako in da bo popravila, ter da mi ni treba plačati položnico.user posted image En minus manj v denarniciuser posted image

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?