|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Atlantis
24.6.2005 23:16:12   
Martina8
A je bla že katera od vas v Atlantisu?Vodno mesto pa to?
Mi se nekaj menimo da bi šli pogledat, pa me zanima kako je,oz. kaj je fajn in kaj ne?
JA pa vstopnina,a veste kolk je za tričlansko družinico?:sloncek:
Naša tamala še ni bla v bazenu,pa me zanima če majo kaj tazga pripravnega za najmlajše.:zmeden2:
Izkušnje,prosim.
čau by me:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Atlantis
24.6.2005 23:18:05   
Anonimen
Ojla!

Jaz sem bila do sedaj dvakrat. V svetu doživetij imaš v bistvu en bazen - en del je notranji, en del zunanji, dva otroška in dva tobogana pa dva jaccuzija. 2 uri nimaš kaj počet tam notri. Aja, za tamale maš še en poseben tobogan. Pa dost je teh nekih ''brbončkov'' in tega. Nam je blo fajn.

Za cenik pa poglej na spletno stran (ti prilepim link, sam da najdem)

lp,:fis:

(odgovor članu Martina8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Atlantis
24.6.2005 23:19:02   
Anonimen
http://www.vodnomesto.si/

(odgovor članu Martina8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Atlantis
24.6.2005 23:24:09   
Pikabu
Še naša izkušnja. Mi smo bili dvakrat in zelo uživali :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: (slike v albumu). Imeli smo to srečo, da smo šli lahko med tednom, dopoldne, ni bilo nobene gužve. Ema je uživala sto na uro, pa še malo. Zelo mi je všeč, ker imajo v enem otroškem bazenčku tako nizko vodo, da je Ema lahko sama sedela v njem, se plazila, počela, kar je hotela. Najbolj všeč ji je bila gobica, iz katere teče voda. Jo je kar naprej gledala, in hotela na njej sedet. Skratka, nam je bilo res super. Imamo pa mi tri ure dosti. Plačali smo sicer za štiri (se vseeno bolj splača, kot da plačaš za dve in potem doplačuješ) in po treh urah šli ven.

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Atlantis
24.6.2005 23:25:16   
Pikabu
Aja, pa kar se malega tobogana tiče, je Ema tudi uživala, sem šla pa jaz z njo gor. Je ravno tako velik, da je šla moja rit vanj. :)-:)-:)-

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Atlantis
24.6.2005 23:30:09   
Anonimen
Pikabu, pa tam piše do 10 let :O :O :O

Še jst si nisem upala .. pa bi mi morda še kdo nasedu:)-8)

(odgovor članu Martina8)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Atlantis
24.6.2005 23:31:20   
Pikabu
Aja, ribica? :zmeden: Sploh nisem videla. :ups: Ah, važno, da je Ema uživala, zdržal je pa tudi.

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Atlantis
24.6.2005 23:38:32   
Martina8
Jah,nč, bomo šli probat da vidimo to "čudo".
A najboljš je it čez teden,ker ni tolk folka al kaj?

ribica,hvala za link,grem mal prečikirat.
pa pa:rozica:

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Atlantis
24.6.2005 23:41:03   
Pikabu
Martina, če imate možnost, je pomojem boljše. Sicer ne vem, kako je čez vikend, ker mi nismo bili, pa tudi ne vem, kako bo sedaj, ker so počitnice.

Če te še kaj od od slik zanima, si lahko pogledaš moj album.

Uživajte. :racka:

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Atlantis
24.6.2005 23:47:33   
Anonimen
Ja, najboljš je dopoldne čez teden. Samo sem lihkar vidla, da majo zdej neke počitniške aktivnosti:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Martina8)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Atlantis
24.6.2005 23:51:46   
Martina8
Tenks, ja sm šla mal pogledat vaše slikce in se zdi kr obetavno!:bravo:Mal me skrbi,ker bojo zdej počitnice in "navali narod" in bo sigurno dost ljudi..čez vikend pa sploh,moj pač nima časa čez teden,bi pa radi šli v "troje"..:zmeden:

p.s.ful si podobna naši babici(pa ne stari mami,da nau pomote:)-:ups:) ki nas je obiskovala prve tedne..
nč slabga mislna..:ups:
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Atlantis
25.6.2005 0:01:24   
Pikabu
Aja? Zanimivo slišat, da imam kje dvojnico.

Glede obiska Atlantisa bo pa mogoče kakšno soboto dopoldne kaj manj. Poskusite. Pri našem drugem obisku so imeli eni otroci športni dan, bilo je enih pet, šest avtobusov, pa se noter skoraj ni opazilo. Je bila razlika od prvič, ko smo komaj kakšnega srečali, ampak tudi drugič ni bilo čutiti nobene gužve.

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Atlantis
25.6.2005 9:42:08   
kalimero
Sicer nisem bila še nikjer, ampak zelo hvalijo tudi Laguno na Ježici, baje je za majhne otroke fino.

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?