Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečn... 24.6.2005 11:11:03
|
|
|
|
Nataša31
|
POzdravljene :nosecka:! S fantom sva v drugem mesecu :sloncek:, da dobiva :duda:. ZM sem imela 9.6., trajala je 4 dni. 16.6. se je pojavila O sluz, 23.6. pa rahel rjavkasti izcedek in pa hudo napenjanje, bolečine in krči. Malo bolečine tudi v zgornjem delu trebuščka. nasploh sem utrujena in tečna, pa slabost in vrtoglavica, pa zelo izrazit voh??. Pa me zanima, če je katera od vas tudi imela bolečine po O in je bila potem :nosecka:. danes je že super, me nič več ne boli, edino malo špikanja v jajčniku in takšen čuden obutek polnosti v trebuhu. A je možno, da se nosečniški znaki pojavijo tako hitro?... 7 ali 6 dni po ovulaciji? hvala vsem za odgovore in pridne bodite, pobožajte svoje trebuščke!
|
|
|
|
Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečn... 24.6.2005 11:39:40
|
|
|
|
amy26
|
možno je da si noseča, jaz sem po ovulaciji imela znake kot da bom dobila rdečo, zvijanje v trebudu, poln trebuh, močan izcedek belo rumene barve...
|
|
|
|
Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečn... 24.6.2005 12:00:05
|
|
|
|
CatJa
|
Sori, sam a ni to mal cudno. ZM 9.6, ovulacijo bi lahk imela kvecjemu zdaj :zmeden2: No, razen ce imas menstruacijo na 14 dni :zmeden2: Sicer pa, vso sreco! :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......