Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj od sadja in zelenjave ne napenja? 26.12.2009 11:48:49
|
|
|
|
miska2004
|
Pozdravljene, prosila bi za nasvet, kaj lahko še dam našemu skoraj 7mesečniku za jest, saj ga namreč skoraj po vsem iz seznama, ki nama ga je dala patronažna, zvija . Do sedaj sva sprobala naslednje: riž (prebavlja OK), korenje (zvija, vendar normalno kaka), bučka (super), krompir (OK), koruza (OK), cvetača (zvija), koleraba (zvija), jabolko (OK), marelica (mislim da ga šraufa, nisem pa še ziher, dobil jo je po eno čajno žličko v kuhano jabolko, ampak itak ni vse pojedel, tako da malo dvomim, da bi ga tiste pol žličke marelične kašice matralo). Torej zanima me, kaj mu še lahko dam, da ne zvija?! Zvečer in ponoči imamo veselico, in sem že prav utrujena, ker se zbuja na pol ure do uro, pa slišim, kako ga šraufa... Sicer bova do nadaljnega jedla samo bučke + krompir ali bučke + riž ali bučke + polenta Hvala in lp!
|
|
|
|
RE: kaj od sadja in zelenjave ne napenja? 26.12.2009 14:11:10
|
|
|
|
HM84
|
poizkusi še s špinačo? dopoldne pa probaj z breskovim ali mareličnim frutkom, ker tega sadja se zdaj pozimi itak ne dobi... ali slivovim (ta odpira:)) Probaj tudi s hruško, na začetku jo raje prekuhaj. Da bo bolj nasitno pa v sadje vmešaj kakšen piškotek.
|
|
|
|
RE: kaj od sadja in zelenjave ne napenja? 27.12.2009 10:03:42
|
|
|
|
Urska09
|
Kaj pa če bi raje probala po vsakem obroku dati kapljice proti krčem? Nekateri otročki imajo bolj občutljiv prebavni sistem in jih GH na začetku zelo napenja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.