Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Božična marmelada - vprašanje 21.12.2009 18:40:48
|
|
|
|
Gina
|
Sama sem tako oz. podobno maremelado delala ta vikend. Sploh nisem nobenega recepta prebrala, ampak sem jo naredila po svoje - pa vidim, d anisem falila. Jabolka sem kar naribala na multipraktik in na kilo naribanih jabolk dala 3/4kg želirnega sladkorja, ter kuhala, dokler se ni zgostilo. Aja, dodala sem kar citronko, koliko ne vem, toliko pač, da je bilo dobro, pa seveda malo cimeta. Kake 3x,4x poštupaš in to je to, dovolj za kilo jabolk za memelado. Po moje je enako z ingverjem. Probaj po okusu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 18:43:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Božična marmelada - vprašanje 21.12.2009 18:44:08
|
|
|
|
Gina
|
O, kako si ti pridna. Jaz sem bolj komot. Ampak po moje je s svežim enako, ne preveč. Ima kar intenziven okus. Probaj vmes, ko delaš.
|
|
|
|
RE: Božična marmelada - vprašanje 21.12.2009 18:45:18
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Jaz sem enkrat dala preveč ingverja in je potem peklo, ko si jedel marmelado. Čimmanj ingverja, samo za okus. Jap raje manj kot več. 2x potegni čez ribež. Okus se lahko razvij ešele čez čas, ni nujno d atakoj
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.12.2009 18:46:04 >
|
|
|
|
RE: Božična marmelada - vprašanje 21.12.2009 18:48:19
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sme si delala zelenjavne sokove in sem dala not 0,5x 0,5cm ingverja v 0,5l soka in je kar fajn peklo. V piškote pa dam npr pol žličke ingverja v prahu in je ok nič ne peče
|
|
|
|
RE: Božična marmelada - vprašanje 21.12.2009 18:55:57
|
|
|
|
Hope2
|
niti mimo njive, niti po cesti ne zakaj? bom šla mogoče enkrat v sredini januarja
|
|
|
|
RE: Božična marmelada - vprašanje 21.12.2009 18:59:52
|
|
|
|
Hope2
|
Proložnost zamujena, ne vrne se nobena . Se bomo že zmenili
|
|
|
|
RE: Božična marmelada - vprašanje 21.12.2009 19:01:41
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Proložnost zamujena, ne vrne se nobena . [/image] ne spravljaj me v jok... sme polna hormonov, pa še ta marmelada zdaj Ti bom gibanico prnesla, pa bo mir s hormoni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 19:11:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?