Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj počnejo 2- mesečni in 4-mesečni otroci? 23.6.2005 14:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz mojih izkušenj nič kaj dosti. Kvečjemu začenjajo prijemt stvari v roko :zmeden2:
|
|
|
|
kaj počnejo 2- mesečni in 4-mesečni otroci? 23.6.2005 15:10:53
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ka da ne Al bina! Naš bo v soboto napolnil dva meseca pa že čez dan nima časa bit v ležečem položaju!, kaj šele da bi spal! Ga morem kr dostkrat v polležeč položaj dvignat, da kuka okol sebe. Tak z navdušenjem opazuje vse okol sebe, še posebej obraze. Ko se z vozičkom voziva tak brca z nogicami,da ga morem kr naprej popravljat, ker čist dol zleze. Če se z njim pogovarjam in mu kej lepega povem, ali pa če se kopava se na vsa usta reži.Ko ga pa krči dajejo , mu pa dudo dam in mu rečem,da naj jo fejst ugrizne in ga bo potem manj bolelo - in kot, da me razume (mogoče celo me, kdo bi vedel, ko pa ne zna povedat) pocuza dudo in sam še godrnja, joče pa ne več! No mogoče je kateri to brezsmiselno, jaz pač mislim, da tudi tak mali že dost stvari razume in točno ve kaj je zanj dobro, kdaj si nežen z njim,kdaj si jezen...Če mu slučajno mal bolj grobo rečem, da naj bo tiho, ko se že kako uro skup joče zaradi krčev, pade v tak otožen jok, da mi je kr ful hudo! Tolk o tem, kaj moj dvomesečnik že zna, za tirimesečnike pa še ne vem. LP
|
|
|
|
kaj počnejo 2- mesečni in 4-mesečni otroci? 24.6.2005 5:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, whatever :ups: No, pol se znajo pa še pokakat, pa polulat, pa pobruhat, pa smejčkat, pa....itak da ja. :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?