|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri konbinezonček za novorojenčka?
19.12.2009 21:23:02   
nataš
Zanima me kateri konbinezonček za novorojenčka ,
in kje ga najbolj ugodno kupiti'? V neotralnih barvah user posted image
Predvsem da je topel in kolikšno velikost za sam začetek mi priporočate
kupiti,da se ne vštejem pri velikosti .user posted image Hvala za predloge in nasvete .
Hvala in lep topel pozdrav vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri konbinezonček za novorojenčka?
19.12.2009 21:50:22   
smuki
Nataš,
Kar se tiče velikosti in iz kakšnega materiala je najbolj primeren za novorojenčka, tudi mene zanima.
Sama sem dobila enega takega kosmatega m, znotraj je pa še podložen, štev 62. Mislim, da za silo bi bil.
Drugače pa lahko zdaj ugodno kupiš tudi v Baby centru, kjer imajo 50% znižanje zimskih oblačil.

< Sporočilo je popravil smuki -- 19.12.2009 21:51:02 >

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2009 21:53:41   
nataš
Hvala ,bom spremljala razprodaje in se potem odločila za nakup.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2009 22:04:18   
mini86
rajš kup 56..men je šlo na živce k so vsi govorl kupuj veči še zmeri loh zavihaš..pa jih nism poslušala in sm kupla kr dost stvari 56-hvala bogu..no tamaučk se je rodil velik 49 cm in mu je vse dobesedno visel..sm šla kupt takoj par cunc 50, sploh bodijev..k mi pač ni ušeč da je vse 15x zavihan pa da vse štrli in visi..no pa je usako cunco meu kr douk ni spet tok hitr vsega prerasu kokr pravjo..če še nis kupla ti usaj iz mojih izkušenj priporočam 56..ja je pa luškan tak k je od uzuni kosmat..maš jih tud v h&m-u če se ne motm, drgač pa v BC ziher..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2009 22:06:14   
glen
Jaz sem rodila 12. feb,pa smo kombin. rabli le kakih 14 dni,je pa res da smo z obale.
Imela sem od H&M,bil je bel,notri flis, odzuni tak materijal kot so bunde,bil je res fajn.
kupila sem št. 2-4 mes.
Je bolje da je otroček bol komot notri,pa fajn mi je blo, ker je imel spodaj zadrge,iz katerih si lahko naredil pajac z nogicami ali kot vrečo,stal pa je 25 eu.
Če boš čakala na popuste,se zna zgodit da boš ostala brez.
Znanka je ostala :(

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2009 22:26:03   
nataš
Potrebujem za novorojenčka rojenega v febuarju se
ravno odločam za kup rablenga vendar lepo ohranjenega ,
glede na to koliko ga bom res potrebovala ne bi rada zapravljala
veliko .Punce super ste .user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2009 22:32:45   
K_a_t_i
Jaz sem rodila 27.2.07 in je bilo tako toplo leto, da sem komaj dekno potrebovala za v voziček, kombinezona sploh ne! Je pa tako majhno štruco najlažje peljati brez kombinezona - podložiš nekaj toplega v voziček, pokriješ z deknicami, nekateri vozički imajo celo sami prevleko iz podobnega materiala kot je bundica / če nimajo, pa zimsko vrečo čez. Joj, jst si sploh ne predstavljam, da bi 50cm štručko oblačila v kombinezon.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.12.2009 22:33:23 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2009 22:45:20   
eee35
V BC imajo zdaj akcijo -50%, pa sem vidla takšne kao vreče, po moje zelo fajn za novorojenčka, ker mu je bolj udobno, kot v kombinezonu. Ful so mi bile všeč, pa zgledale so dost tople. Pojdi pogledat, mogoče ti bojo všeč. Lp.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2009 22:48:16   
Onasiss
Jaz sem rodila letos februarja in je bil kar mraz... Celo snežilo je še. Sem imela pa sposojen en kombinezon, ki je bil kupljen v H&M... kosmat in podložen... Bil pa je številka 62.... pa hvala bogu, ker je imela punca ob rojstvu 54 cm in 4130 g, tako da ji je bil skoraj prav...vse ostalo 56 številka ji je bilo komaj prav.

So what....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 8:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2009 12:24:31   
lunka1
Jaz imam pa rok 15.3. - verjetno se mi ne "splača" kupit kombinezončka, ane? Verjetno bodo dovolj dekice v vozku? Sem jih sicer gledala v BC, so ful luštkani, v beli barvi, kot vrečke, cena je bila po znižanju 15€?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2009 12:33:01   
arupnik3
lunka1 načeloma se ti ne splača kupovat samo kako bo pa za v lupinico in v avtu??? pa kakšno bo vreme   tvoja odločitev 

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 12:54:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2009 13:13:25   
Hope2
Naš je imel kombinezon in sicer 62 oz 68 številko. Drugače je bil drobčkan in je vse cunje nosil 56 še več kot 1 mesec po porodu. Za cunje mi je bilo fajn, da so ravno prav, ker mi niti malo ni všeč prevelika cunja in zavihani rokavi. Za kombinezon pa mi je bilo fajn večji, zato ker mu jaz nisem želela tlačit roke in noge v rokave oz hlačnice. Če mu roke daš v rokave, se oba namatrata ob tem, poleg tega mu rokice potem tako štrlijo, da mu še v košari ni udobno, pa še bolj mu je toplo, če ima rokice ob telesu, pa še rokavičk ne rabiš. Pa še to j eprednost. Ko sva prišla v trgovino oz v šoping center ali iz sprehoda, sem mu samo odpela kombinezon in se spet nisva rabila cotat in matrat, da bi ga slekla, celo če mi je zaspal. Vidim pa mame, ko uboge dojenček niti n eslečejo, četudi po 1 uro spijo v košari in zaprtem kombinezonuuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.12.2009 13:16:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2009 13:21:56   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Jaz imam pa rok 15.3. - verjetno se mi ne "splača" kupit kombinezončka, ane? Verjetno bodo dovolj dekice v vozku? Sem jih sicer gledala v BC, so ful luštkani, v beli barvi, kot vrečke, cena je bila po znižanju 15€?

Definitivno ne zdaj kupovat, kombinezone lahko kupuš kdaj koli. Takrat boš videla kako je vreme, pa računaj, daše takoj ne greš ven.

Jaz bi raje kaj takega

http://www.lodger.com/producten/

Mi smo imeli njihovo zimsko štorkljo, nadvse zadovolnji. Uporabila sem jo za sprehode, ko nismo mogli z vozičkom ven, in tudi na spomlad v vozičku v košari. V avtu j eimel npr samo debel pulover, da mi ni zakuhal v bundi ali pajacku. V košari pa je imel tole štorkljo, da ga je bilo toplo do štacune, tam pa sem samo razpela zadevo.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2009 13:27:20   
Najki
Ce je mal prevelik ga itak ne vihas... Naj ma rokice pa nogice not povlecene na toplem, ne pa da gledajo ven pa zmrzujejo... 56 ti bo dosti, ker ne bos dolgo rabila, za drugo zimo pa itak ne bo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2009 13:46:45   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jaz bi raje kaj takega

Te zadeve pa izgledajo zelo zanimivo, ampak nisem opazila, da bi se dalo na tej strani tudi kaj naročit user posted image Mogoče veš, kje se da kaj podobnega kupit?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2009 13:52:48   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Jaz bi raje kaj takega

Te zadeve pa izgledajo zelo zanimivo, ampak nisem opazila, da bi se dalo na tej strani tudi kaj naročit user posted image Mogoče veš, kje se da kaj podobnega kupit?

Na tej spletni strani imaš trgovine iz vse Z evrope, kjer to prodajajo. Pojdi pod distributers, potrem pa npr web shops. Potem pa pogledaš pod vsako štacuno. http://www.lodger.com/distributeurs.asp

Mi smo naročili iz anglije, ker je tam bilo najcenej, samo ne vem več za link. Pojdi na ebay in vtipkaj lodger, pa boš videla, kje je najceneje. Če ne pošiljajo v slovenijo, mi potem vedno pišemo k njim in rečemo, da bomo krili vse stroške, pa še do zdaj smo vedno dobili.

Tu je npr nemški ebay http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=lodger&_sacat=See-All-Categories

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.12.2009 13:55:45 >

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2009 14:02:39   
tosja

Vidim pa mame, ko uboge dojenček niti n eslečejo, četudi po 1 uro spijo v košari in zaprtem kombinezonuuser posted image

user posted image teh mam pa jaz ne prebavljam...bi jo takoj v savno poslala v kombinezonu user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.12.2009 14:17:29   
lunka1
Hope2: Sem na nemškem ebayu našla tole:
http://cgi.ebay.de/Lodger-Wrapper-Dotty-Kombidecke-Decke-Diamont-rouge-NEU_W0QQitemZ330303445260QQcmdZViewItemQQptZDE_Baby_Kind_Baby_Spiel_Krabbeldecken?hash=item4ce79e990c

A si mislila tole zadevico? JTo je verjetno dovolj za konec marca, če dam v vozek in dojenčka še malce pokrijem z dekico?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.12.2009 16:24:13   
Anonimen
Mi smo imeli pa TAKEGA  no samo da je bil beš barve. Je bil pa v velikosti do 3 mesece (62), rodila sem konec novembra in sem ga uporabljala do začetka marca ... za ostale obleke mi ni bilo fino, da so ji bile prevelike, za kombinezonček sem bila pa vesela, da je bil tako velik, ker sem jo pozimi komot oblekla bolj nadebelo tudi spodaj pa ni bilo panike s tiščanjem rokic in nogic v rokava/hlačnice in tako. Tako da jaz priporočam večjega. Saj meni je bilo tut za crknit smešno, ko naju je moj prišel v porodnišnico iskat in sem najino 49cm dolgo in 2370g težko štruco dala v ta pajacek, pa hlačnice sem ji mogla spodvihat pod rito ... res je bilo smešno, sam tamali je bilo toplo, kar je najbolj važno, men pa ni bilo treba čez en mesec šeenega kombinezončka it kupit.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.12.2009 17:49:12   
eternety
rajš kup 56..men je šlo na živce k so vsi govorl kupuj veči še zmeri loh zavihaš..pa jih nism poslušala in sm kupla kr dost stvari 56-hvala bogu..no tamaučk se je rodil velik 49 cm in mu je vse dobesedno visel..sm šla kupt takoj par cunc 50, sploh bodijev..k mi pač ni ušeč da je vse 15x zavihan pa da vse štrli in visi..no pa je usako cunco meu kr douk ni spet tok hitr vsega prerasu kokr pravjo..če še nis kupla ti usaj iz mojih izkušenj priporočam 56..ja je pa luškan tak k je od uzuni kosmat..maš jih tud v h&m-u če se ne motm, drgač pa v BC ziher..

Se ne strinjam s tem. Sploh, če pričakujete večjega novorojenčka. Naši pupi je bla št. 56 na knap, ko se je rodila. Sva že skoraj takoj šle na št. 62. Še dobro, da nisem kupovala veliko cotik št. 56, ker jih ne bi imela niti enkrat oblečenih. Se mi zdi škoda zapravljat denar za tako majhne cote. Raje večja številka, pa lahko dalj časa nosi. Sploh pri pajacih, ko itak ima otork še nekaj spodaj oblečeno. Naša je stara 4 mesece, ima št. pajaca 68 in ji je ravno prav.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.12.2009 17:54:58   
eternety

V Kiku se dobi kot nekakšna vreča iz flisa in ima spodaj odprtino da lahko daš pasek v avtosedežu čez. Je toplo, pa še poceni varianta je.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.2.2010 0:32:03   
mirt111
punce malce zastarela tema ampak vseeno... mi smo kupili lodgerjev bunker in je vrhunski!!! moj mali je rojen konec septembra, se pravi je star slabih 5 mesecev. do sedaj mi je še vsaka mamica, ki jo poznam rekla, da zgleda res super, ker ni treba oblačit kombinezona. uporabljam ga v vozičku in lupinici. sploh je super zato, ker ko nesem malega samo iz hiše v avto, ga sploh ne oblačim nič več kot ponavadi, ker je itak v vreči dovolj toplo!! če greva ven na sprehod mu pa dam še kakšno toplo jopico, tako da ima tri plasti zgoraj (bodi, jopica in še ena toplejša jopica). luna1 TOPLO priporočam nakup lodger bunkerja, če ga ne boš rabla zdej, ga boš rabla pa pol, ko bo zima, za v športni del vozička in lupinico. je pa dovolj velik tut za večje dojenčke! jst sem ga kupila tuki: http://www.lilimay.com/ AMPAK sem čakala 1 mesec, ker niso mel na zalogi, tko da se je smiselno pozanimat, če jo majo na zalogi. drugače sem pa ravno na tem forumu slišala pohvale za tole stran: http://www.babytrader.eu. in tuki tut majo te vreče...
uf sem se razpisala ampak samo zato, ker je RES fajn stvar :) lepo se imejte, luna1, tebi pa veliko sreče, če te ni že kaj prehitelo ;)

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?