Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zavreto adaptirano mleko za pripravo GH? 19.12.2009 19:59:55
|
|
|
|
Binny
|
Ne, saj v navodilih za pripravo adaptiranega mleka piše da se ne pogreva. Zdrob ali gres skuhaš na vodi in potem dodaš adaptirano mleko.
|
|
|
|
RE: zavreto adaptirano mleko za pripravo GH? 20.12.2009 8:21:49
|
|
|
|
miapia
|
Zdrob, polento... skuham na vodi. Ko je skuhano in odstavljeno s štedilnika, dodam AM.
|
|
RE: zavreto adaptirano mleko za pripravo GH? 20.12.2009 9:55:51
|
|
|
|
tikatonka
|
Tudi jaz sem vse to kuhala na vodi. Nato sem vprašala patronažno za nasvet in je rekla da kar je takega (zdrob, polenta) lahko kuham tudi na alpskem mleku.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 19:47:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zavreto adaptirano mleko za pripravo GH? 20.12.2009 19:49:58
|
|
|
|
lex
|
jaz sem kuhala na kravjem mleku
|
|
RE: zavreto adaptirano mleko za pripravo GH? 20.12.2009 21:08:06
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex jaz sem kuhala na kravjem mleku v čem je pa potem fora, da ne smejo pit kravjega mleka do 1. leta? A v gresu, polenti,itd. ga pa smejo? A je kaj drugačen? Ker meni je tud moja P rekla, da pire krompir in špinačo lahko delam z alpskim mlekom...
|
|
|
|
RE: zavreto adaptirano mleko za pripravo GH? 20.12.2009 21:35:54
|
|
|
|
mini86
|
sj ga ne smejo..ampak v pireju, špinači..ga pa spet ni tok..če nimatežav lahko kuhaš iz alpskim vse...drugo je pa če bi mu rečmo zvečer dala flašo alpskega za pit..to pa ne smejo..oz naj ne bi..jih poznam kr nekaj k pa to delajo oz so delale pa nobenmu nč ne manjka..če ga uporablaš za kuho nimaš pomoje kej sfalit
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?