|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera ve - iphone
17.12.2009 9:48:58   
Nenya
Možnost imam dobiti iphone iz ZDA. Zanima me ali katera ve kako je s sim kartico. Jaz mam čisto navadno, ni 'pametna'. Ali katr+era ve kakšno 'zahteva' iphone. Ker ne bi rada morila ljudi in organizirala pošiljanja preko prijateljev, da potem bom potem morala kupti še ne vem kakšno čudo od sim kartice.

2. carina poslal bo brat iz Amerike sestri (kolegici), kot darilo. Ali se plača carina, ve kdo vsaj približno koliko? Ker če par mesecev počakam pride en sorodnik na obisk in ga lahko prinese tko da če me carina pride več kot tretjino cene v ZDA, bom rajš počakala.

Hvala

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katera ve - iphone
17.12.2009 10:07:59   
Arwenko
Sicer za Sim kartico ne vem, ampak carino ti bodo sigurno drapnili, tudi če je kot darilo. Zdaj decembra so namreč sploh pasji in toliko bolj pozorni na takšna "darila". Tako, da mislim da je boljše, da ga nekdo prinese. Je pa lepo od njega, da ti ga bo zrihtal, ker mora reskirat nekdo svoj "aneks", brez pogodbe ga sploh ne moreš kupit oziroma ima blazno visoko ceno, takšno da se ne splača. Moraš ga pa pri nas dat nekomu odklenit, pa ful moraš pazit, ker ga ne smeš update-tat, drugače ti zablokira kompletno. Se je zgodilo kolegici, ki to ni vedela in si je neke apse htela updatetat in je vse skupaj zablokiralo, da ga niti vklopit ni mogla več. :P

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Katera ve - iphone
17.12.2009 10:56:33   
urška
kolikor je meni jasno, se da iphone odklenit. bojda se navodila dobijo na netu, vendar naj ne bi bilo tako simpl. in ko nekaj zaj...š, bojda ni več pomoči. tako so meni razlagali, sama pa nisem probala.

kako je s carino ne vem, na žalost.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Katera ve - iphone
17.12.2009 14:38:56   
baguSka
iphone se da cist normalno odklenit, da dela na vse kartice... samo v prave roke ga moras dat, pa neki ti racunajo (odvisno od posameznika, za enega vem da je racunu 20€)!


kako je s carino ne vem, na žalost.



s carino je pa tko, da je cist odvisno v kake roke pride... ce je vrednost ze na skatli napisana npr (ce se zmenis s posiljateljem) ti na podlagi te cene placas... ce je znesek mali, potem niti ne cekirajo kaj je notri niti nic... ce se jim sprdne, pa celo placas carino + spedicijske storitve (to je spet odvisno od spediterja), carina iz ZDA za prenosne telefone znasa: 0,00% ampak moras placat 20% DDV ob vstopu v EU oz pri carinjenju. Ni pa vedo nujno to.. kot sem rekla. Moras pa pazit, da telefon vsebuje CE oznako, ker ti lahko tudi zarad tega zavrnejo! V ZDA pa obicajno ne dajejo takih oznak... ker CE oznake se dajejo pac za evropski trg.


_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Katera ve - iphone
17.12.2009 17:14:27   
Spark
Kolega ga je kupil v ZDA in mislim, da ni imel nobenih težav.
Jaz sem ga pa ta teden dobila, pa ne vem od kod je res prišel, sem ga dala samo odkodirati in to je to. zdaj čakam še etui, da ga ne bom takoj uničila.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Katera ve - iphone
17.12.2009 17:56:52   
rogljicek
Jaz sem dobila iphone iz usa kake 2 leti nazaj in ga odkodirala. Amapak sem slisala, da ker se je to tako pogosto dogajalo, so za nove telefone malo bolj zakomlicirali s tem tudi v usa. Kao, da je mozno le na narocnino, telefon moras pa aktivirat tam. Pozanimaj se kako gre s tem predno ga narocis.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Katera ve - iphone
17.12.2009 21:52:12   
luka jan
Za I-phone ne rabiš nič posebne kartice, vstaviš čisto navadno sim kartico in telefon mora delat.

Kar se tiče carine nisem čisto pravi naslov, a koliko jaz poznam te stvari se boš plačilu le te težko izognila.

Moj ima sicer I-phona, samo ga ni kupil v Zda, ampak v Italiji in ni bilo potrebno nobenega odklepanja, ampak je samo vstavil kartico in je telefon delal.
Je pa res da je treba bit s tem telefonom previden, kot so ti že druge napisale lahko pride do težav, zaradi katerih si lahko tudi ob telefon. Oziroma si omisliš novega.user posted image user posted image

Po moje je manj problemov če si omisliš kakšen drug mobitel, men osebno tale i-phone niti ni ne vem kaj.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?