|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem že tu!!!
22.6.2005 17:17:41   
Anonimen
Ojla,punce,sem že nazaj!
So naju že v nedeljo izpustili iz Postojne,ma smo se do zdej samo cartali...
Tak porod,kot sem ga imela,sem si ga vso nosečnost samo želela.
Vsega je bilo konec v uri in pol.Brez šivov in tega.Zato pa so me odpustili že 3.dan.
No,najprej sem delala tako paniko,ker se ni dogajalo nič.Potem pa se je okoli poldne začelo...
Najprej čisto rahlo zbadanje,ki je postajalo vse močnejše in pogostejše.
Pa sem kar hodila okoli in dihala ko:sloncek:.Zvečer sva šla z:love: še na sladoled in na sprehod v marino,barke štet.Popadki pa na 10min.Sem se šla še stuširat,umit glavo,pripravit vse stvari,moj:love: si je še večerjo naredil...Ob 21:30 sva se odpeljala v PO.
Po poti sva poslušala Predina in predihavala popadke na 3.min.
Ob 22:11 so me sprejeli,me sklistirali in sfrizirali.Ob polnoči sem prišla v porodno.So me priklopli na CTG.00:30 mi je G.predrl mehur,babica mi je dodala umetne popadke,ob 1:27,je bila :duda: tu.
Mala se je kar takoj prisesala.
Tako sva potem preživele še 3 dni v Postojni in moram rečt,da sem se imela prav dobro.
Zdej smo doma,se veselo dojimo,spimo in uživamo vsi4.
Lep pozdrav vsem!!!:morje:

Pa mi ni bilo treba kuhat kompota,sexat,hodit po stopnicah...Se je :duda:sama odločila,da pride!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem že tu!!!
22.6.2005 17:20:58   
tinkatonka
Kako lepo je prebrati, da je šlo vse vredu in hitro.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj se pa pridno cartajte doma!!
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem že tu!!!
22.6.2005 17:26:52   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem že tu!!!
22.6.2005 17:42:17   
smrka
jaz si tudi zelim tako hitrega poroda kot si ga ti imela. Pa brez sivov.
No cestitam ti pa veliko crkljanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem že tu!!!
22.6.2005 17:44:21   
Tinna
Čestitke celi družinici in še posebej mamici.:rozica::rozica::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem že tu!!!
22.6.2005 17:52:34   
kofetek2010
lepo, lepo ;) upam, da bo tud meni tako uspelo ;)

uživajte in pozdravi mojo snaho :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem že tu!!!
22.6.2005 18:47:28   
urši*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem že tu!!!
22.6.2005 18:50:37   
Anonimen
:darilo::darilo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::rozica::rozica::torta::torta::bravo::bravo::darilo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem že tu!!!
22.6.2005 20:02:09   
CIPRESA
JA tole je pravi balzam sedajle za moja ušesa, bom vsak dan še ene 3X prebrala, pol upam da me ne bo tako zelooo strah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sem že tu!!!
22.6.2005 20:33:25   
ribica.
Tako porodno izkušnjo je pa res lepo slišat, balzam za ušesa in dušo. O tem vse sanjamo......

Čestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sem že tu!!!
22.6.2005 22:11:30   
spacey
Čestitke! E tak porod si res lahko samo želiš in upaš da ga doživiš. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?