|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbira vozička
15.12.2009 1:53:03   
sladka_seka
Živjo...
jz mam pa en mali problemček.,...... mam punčko zdej je napovnila 6 mescev  pa mave voziček k mi sploh ni všeč zato mam željo da ga zamenjam. Gledala sm voziček CORTINA EVOLUTION X3 TRIS ampak tukaj pri nam ni barve kero bi mela pa me zanima kje se da dobit voziček da ma več barv a ne kokr pri nam rdeč.zelen,modr in roz
zagledala sm se v barvo belo-rdečo ampak na žalost tak voziček s tako barvo ni pri man
a mi lahko katera pomaga kje se da najti tak voziček da imaš na izbiro več barv in da je cenejši k pri nam so 700e
kje na italjanski strani imaš veliko vozičkov na izbiro in da cene niso prehude???????????
hvala za odgovor

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 15.12.2009 8:37:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 11:22:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sladka_seka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izbira vozička
15.12.2009 13:03:27   
nusi
kolegica je šla voziček cortina iskat v italio tazga lepga zelenga, prav da je več kot 200 € pršparala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izbira vozička
16.12.2009 0:49:30   
sladka_seka
no vozek je tak kot si dala naslov pod tretje
www.israelmall.co.il
mene pa še zanima kje se v italiji nahajajo trgovine(blizu meje) da majo te vozeke in kok je cena? mislim če se kj prešpara na ceni?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 10:07:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sladka_seka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?