|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod doma
22.6.2005 12:15:30   
nežka71
Včeraj je prišel moj domov in mi pove, da njegov znanec dobil hčer.6 otrok rojen lepo doma in brez babice ali kakega medicinca. Lepo on in žena.Punčko je samo naslednji dan prišla pediatrinja pogledat če je vse ok.
Mama punčke se ukvarja z zdravilstvom pa bioenergijo in prakticirajo vse naravno.
Bravo mama in očka pa mala punčka. :bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porod doma
22.6.2005 13:04:06   
Grascakinja
Majo pa jajca.... jest se ne bi upala... kaj če gre kaj narobe?
Saj v porodnišnci tud naravno rodiš - a je za to treba postavljat na kocko življenje mamice in otročka?
Ne vem, men se ne zdi OK.
Dobr, da jim je vse ratal, kot je treba.

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porod doma
22.6.2005 13:48:19   
Magi*
evo, če ne bi bila jaz v porodnišnici, bi lepo izkrvavela in me danes več ne bi bilo tukaj. sem po popolnoma naravnem porodu začela krvavet (posteljica ni in ni šla ven in je kri je začela špricat vse naokoli...naprej se itak ne spomnim. izgubila sem 1,5 l krvi v nekaj minutah). so me pa rešili in zato sem jim izredno hvaležna. če bi bila doma pa:zmeden:

vem, da to prakticirajo v Angliji, Nemčiji in še kje, seveda vse na lastno odgovornost.

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porod doma
22.6.2005 14:19:27   
Gina
Z mano tudi na dveh porodih ne bi bilo vse ok, samo po enem bi bila lepo živa in zdrava + otroček tudi. Meni se pa to ne zdi pogum, ampak izzivanje usode. Saj večinoma gre vse ok, ampak kaj pa če ne?:zmeden2:

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   porod doma
22.6.2005 21:11:06   
beba76
Pri meni bi le v tretje bilo vse v redu, v prvih dveh primerih, pa je ne bi dobro odnesli ne jaz in tudi :duda: ne.

Kaj pa vem...vsak ima drugačen pogled na porod doma, jaz osebno tega ne podpiram!!

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   porod doma
22.6.2005 21:32:58   
kofetek2010
ja, v tujini rosijo doma, a ob prisotnosti babice, ki obvesti bolnišnico o svojem delu in je rešilec "pripravljen", če bi moral po porodnico

meni je to čisto izivanje usode :(

še v bolnišnici najraje ne bi rodila, kaj šele doma, sama samcata :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   porod doma
22.6.2005 21:56:22   
baguSka
hvala bogu da je bla sreča na njihovi strani :zmeden:

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?