|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik v savinski dolini
11.12.2009 13:46:21   
nenanov
imam 3 lete starega sina in smo bili danes spet pri zobozdravnici že 4 a ker mali ni hotel odpreti ust smo šli lahko spet domol ne vem kako naj malega prepričam da bo držal odprta usta da bi mu zobek zalila z lučko ona pravi da ne more delati če otrok ne sodeluje ne vem koliko časa bo čakala da ga bo začel boleti zob pa še potem ne vem če bi kej orgirala ne vem zakaj mu potem ne naredi na silo če ne gre drugače ne pa da možu pravi kake zobe ima mali in na tamalga se kr neki zadira ne vem a ti je to otroška zobozdravnica zato sem se odločila da ne gremo več k njej a mogoče pozna katero zobozravnik/co ki je bil prijazna ta je bla men že prvič antipatična kako malemu ne bo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik v savinski dolini
11.12.2009 19:29:09   
anitaur
mi našo pupo vozimo v velenje k dr. Kumer Andreji s katero smo full zadovolni. je res full prijazna, otroku preden kaj dela razloži, ga pohvali če sodeluje in potem na koncu nagradi. naša mala je navdušena js pa tudi. sem full vesela, da moje male ni strah zobozdravnika. če vam ni predaleč poskusite ne bo vam žal.

(odgovor članu nenanov)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobozdravnik v savinski dolini
11.12.2009 22:23:55   
nenanov
ja hvala bomo pa misliš da nas bo vzela ker mi smo hodili v žalec 6 mesecev pa ni naredila nič samo nadirala ga je ko ni hotel imeti odprtih ust sedaj pa ima že kar precejšno lukno in me je zelo strah da ga bo začel boleti zob danes pa je bilo višek vsega in sem se odločila da ne grem več k njej kako pa kej dela dr andreja  da se nebi zastoj vozli tja ker smo iz šempetra v sav.dol
in če mogoče imaš njeno številko da bi jo prej poklicala in zanima me kje ima ordinacijo v zd

(odgovor članu anitaur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......