Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje v MB pokali in graviranje??? 10.12.2009 22:17:39
|
|
|
|
puppa
|
To najdeš v eni Ribiški trgovini, ampak žal ne vem kako se ji reče. Pa tudi imena ulice ne vem, bom pa probala opisat! Če veš kje je Galeja in študentski servis Maribor (ok, saj vem, zanič podatki, ampak bolje ti ne znam opisat). Ok.. čak... Če greš od SNG po ulici navzgor (iz Slomškovega trga), mim enga vrtca, mislim, da je prva al druga ulica desno. Čist na začetku ulice, kotna prodajalna. A sem kej pomagala? Ulic res ne vem, pa razlagat tud ne
|
|
|
|
RE: kje v MB pokali in graviranje??? 10.12.2009 22:18:44
|
|
|
|
botrca
|
lasersko graviranje Izdelava štampiljk, pokali, lasersko graviranje in razrez, puzzle ... Kontakt - Gravo - Štampiljke, Graviranje, Reklame DAVID MAJICE, POTISK MAJIC, KAP, IZDELAVA NALEPK, VIZITK ...
< Sporočilo je popravil botrca -- 10.12.2009 22:19:20 >
|
|
RE: kje v MB pokali in graviranje??? 11.12.2009 8:39:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa To najdeš v eni Ribiški trgovini, ampak žal ne vem kako se ji reče. Pa tudi imena ulice ne vem, bom pa probala opisat! Če veš kje je Galeja in študentski servis Maribor (ok, saj vem, zanič podatki, ampak bolje ti ne znam opisat). Ok.. čak... Če greš od SNG po ulici navzgor (iz Slomškovega trga), mim enga vrtca, mislim, da je prva al druga ulica desno. Čist na začetku ulice, kotna prodajalna. A sem kej pomagala? Ulic res ne vem, pa razlagat tud ne To je na Gregorčičevi ulici. Samo ne vem če gravirajo tudi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?