Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 17:36:34
|
|
|
|
TRIŠ
|
nikakor ne,od kolegice mala je padladol pri 4 letih ,tako da...rajši jogi na tla,čez noč
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 17:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Zanima me, koliko starega otroka bi lahko že preselili spat na pograd? Žal smo v veliki prostorski stiski, ki bi jo najlaže rešili s pogradom. Sin je star šele 2 leti in 5 mesecev. Mnenja in nasveti dobrodošli. Naša bo šla na malo višjo posteljo on navadne pred 2 letom starosti. Čist na vrh pa itak da je nebi še dala. Ni za zaupat še 5 letniku ne.
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 17:53:46
|
|
|
|
zvesta
|
Ja, saj tudi ta malo višja je v opciji, ampak nisem ravno sigurna. Zaradi plezanja dol in gor predvsem.
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 17:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti spi mirno, celo noč, pol po mojem si lahko brez skrbi. Kupiš še dodatno varovalo in je.
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 17:56:24
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Če ti spi mirno, celo noč, pol po mojem si lahko brez skrbi. Kupiš še dodatno varovalo in je. ja, to ni problem... bolj me zanima to lazenje gor in dol... da spleza sam na in iz postelje... čeprav je med zelo previdnimi kar se takih podvigov tiče...
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 18:39:20
|
|
|
|
Onasiss
|
Naš ta velik je star 4,5 let... Ker ta mala še lahko spi v otroški posteljici dimenzij 70*140 še kake 2 leti, bo zaenkrat on spal spodaj. Ko pa bo dovolj velik gre gor....
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 18:47:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Naša je šla na vrh pri 4,5l, prej jo je bilo strah. Smo ji pa v Ikei kupili tisti tunel za na posteljo, pa ograja je itak na pogradu tako da je ok. Ponoči hodi sama lulat, ni bilo nobenih problemov. 2,5l se pa meni zdi premajhen-
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 18:49:37
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Naš je za 5. rojstni dan dobil podgrad in lepo spi na njem. Ni se strinjal, da bi spal spodaj in do zdaj( trkam na les)ni bilo nikakršnega problema. Za 2 leti starega otroka pa je vprašaj....toda zvesta ti najbolje poznaš svojega otroka.
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 18:53:41
|
|
|
|
valentinčica30
|
Zvesta, mi smo našim dvema našli znižan pograd, tudi sam spodnje del je nizek. starejša spi na gornjem delu, že od 2,5leta in še ni padla dol, ima namreč varnostno ograjo.Otroci s po moje hitreje navadijo nanj kot starši
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 19:10:32
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Zanima me, koliko starega otroka bi lahko že preselili spat na pograd? Žal smo v veliki prostorski stiski, ki bi jo najlaže rešili s pogradom. Sin je star šele 2 leti in 5 mesecev. Mnenja in nasveti dobrodošli. Kaj pa una pojstelja ko eno kot redal pospraviš?
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 19:11:54
|
|
|
|
zvesta
|
Ne, v bistvu bi rabili prostor pod pogradom, ki ne bi bil še ena postelja.
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 19:38:36
|
|
|
|
ledenaa
|
od 3 leta spi se ne sekiraj za lazenje gor pa dol Moj 2,5 letnik sam gre gor na posteljo in dol
|
|
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 23:00:04
|
|
|
|
valči
|
Odvisno od otroka. Mi bomo punci dali drugo leto na pograd,ko bo tamala stara 3 leta,tavečja 5.5.Se že sine nekaj pogovarja,da bi on šel gor Samo s puncami v sobi ne bi bil. Bomo tako naredili,punci za sebe,sin sam.
|
|
RE: Pograd - koliko star otrok? 8.12.2009 23:05:22
|
|
|
|
kaya2007
|
naša je stara 2 leti in pol in smo ravno naročili polvisoko posteljo. če ima ograjico, tudi še višja ne bi smela delati težav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?