Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ah ta ovulacija........... 21.6.2005 10:14:16
|
|
|
|
tempelj
|
punce, jaz več ne vem kaj naj si mislim. Pred 3 meseci sem bila na laporoskopiji in potem dobila tabletke klomifen, ki sem jih tudi že popapala. In ginekolog mi je rekel, da sem po tej operaciji 6 mesecev najbolj plodna, a pri nas še nič novega:((! Kupila sem si tudi paličice za ugotavljanje ovulacije, pa imam občutek, da ali je nimam ali pa da z testerji ni kaj v redu. Danes je 21. dan od perila in bi po izračunih že pred dnevi morala imeti ovulacijo pa še vedno nič :(:(:(. Imam pa gosti bel izcedek, ki pa nisem čisto prepričana, da je ovulacija, saj mi tester pred 2-ma dnevoma ni pokazal, da se bliža. A ima še katera tak problemček, sem pa ful napeta k žoga. Aja, 17.sem bila na ultrazvoku pa je reku, da so že ful veliki jajčniki in da bo kmalu prišlo do sprostitve jajčec. Malo čudno, da še do danes ni nič pokazalo?! Uf sem se razpisala. Mi bomo še kar naprej :sloncek: in upam, da kmalu ugledamo :modri::roza:. Tan
|
|
|
|
ah ta ovulacija........... 21.6.2005 12:07:59
|
|
|
|
Gea1
|
Če je zdravnik z UZ potrdil ovulacijo, potem bo že držalo. Jaz bi na tvojem mestu prej zaupala zdravnikom, kot pa tem lekarniškim testom, ki lahko kdaj tudi zatajijo. Tako da brez skrbi! :rozica:
|
|
|
|
ah ta ovulacija........... 21.6.2005 12:47:54
|
|
|
|
LANA37
|
Poskusi z merjenjem BT. Pri meni to ful deluje. Tudi natančno vem potem, kdaj bo M. tisti dan, ko mi BT pade, pride tudi M.
|
|
|
|
ah ta ovulacija........... 21.6.2005 13:13:00
|
|
|
|
tempelj
|
merjenje BT sem tudi že poizkusila in je delovalo, res pa sem to delala samo en mesec, ker mi niso priporočali dalj časa (obremenjenost). Midva se že več kot 2 leti trudiva, vmes sem zamenjala ginekologa in je šlo vse od začetka :zmeden:. Stara pa sem tudi že (no meni je to veliko, pa da še nimam otrok) 33 let. Zgleda, da bom še malo mogla počakat - pravijo kristusova leta...........
|
|
|
|
ah ta ovulacija........... 21.6.2005 14:21:21
|
|
|
|
cica
|
Ti testi niso vedno zanesljivi, to sem prebrala tudi v reviji Zdravje v prilogi NEPLODNOST, ki je izšla lani ( Meni sicer pokažejo). Tam tudi piše, da lahko razni lubrikanti uničujejo semenčeca. kaj ve menite o tem in ali ga uporabljate? Pa še eno že zelo zguljeno vprašanje: je kateri od vas test o nosečnosti pokazal pozitivno že pred M? Lepo se imeje in veliko :sloncek::sloncek::sloncek: čez poletje vam želim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOnika23NEJA (
52%)
ANEJA (
14%)
NAJA (
27%)
ANAJA (
8%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!