|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ma kje ste avgustovke? Vreme nagaja?
20.6.2005 18:06:27   
andrejalj
Takole.... malo sem bila na slo obali (ko sem se vrnila domov, sem ugotovila da je doma bolje, lazje, ukomotneje,...), sedaj berem pogovore za nazaj pa avgustovk ni nikjer....

Sama sem imela kar nekaj tezav s pritiskom, prehladom, slabostjo in vremenom, pa smo tudi to preziveli:bravo:. Trebuscek je zelo lepo okrogel, lep... kok se hvalim....:angel: :angel: me pa skrbijo kilogrami, v 30t imam celih 59 kg pri velikosti 160 cm. Me zanima kaj bo jutri na pregledu:zmeden: Ce sem cist odkrita, me malo ze skrbi in pa tudi hemoglobin, ki je nizek ze mesec dni pa ne jemljem tablet/sirupa, ker mi je po njem grozno slabo. Oh, samo da mine jutrisnji dan!
Se pa nasmejem vsakic, ko moj:duda: telovadi v mene... par dni nazaj sem jedla cesnje in sem imela skledo na trebuhu, ko sem gledala TV iz sedezne..in glej ga :hudicek: mi vrze skledo na tla....Noro kajne!?
Nic drage moje...pocivajte, pustite se razvajati in se kaj beremo....

andrejalj
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.6.2005 22:54:40   
violinski
:)- :)- Joj, se mi smeje!!! :bravo: :bravo: avgustovka sem naprimer jaz, ne? 33t 4/7. Od torka na dopustu pred porodniškim (joj, še vedno se smejem!).. tudi jaz sem bila na slo obali za vikend, ampak jaz sem pač tam doma - in ker je tam tudi moja pridna kuharska mama, je tam zeloooooo komot in udobno. Sploh ko spim v svoji otroški sobi :)....

Pritisk previsok, Hg prenizek (glupi G mi je predpisal Haemat... kako se že reče? pa s Ferrum Lekom nimam prav nobeme težave, ampak Ferrum Lek je zastonj, tole zadevco na H moram pa plačat, pa še slabo mi naredi, ker ga moram spit na prazen želodec)... Ohjej, še zmeraj se smejem,.... aja, naj ti vseeno povem, zakaj - imam 163 cm in 93 kg :pujs: :pujs: :) :) Ne morem se nehat smejat.... In ti se sekiraš za kile? Brez zamere, ampak zraven mene si 'amaterka' - jaz sem glih tam nekje za dve tebe ;) Oz. ti zraven mene lahko zgledamo kot tri normalne :nosecka: :nosecka: :nosecka:

Mhm, trebušček pa tudi že fino laufa naokrog, da mi mož ne more verjet, da ga ne premikam sama - k sreči češenj ne maram, tako da ne morejo pasti na tla :) :) :)

Sladoled pa laufa. Vsak dan.

Veselo naprej! Pa res se ne sekirat za kile, no :)

(odgovor članu andrejalj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2005 17:35:29   
andrejalj
veš kaj violinski ključ.....en :hudicek: si!!!!
Zaradi kg!! No, me je skrbelo, pa je vse ok.;
Drugače pa....ta tema 'kje ste avgustovke' in podobno bolj laufa na forumu prvič noseča, pridruži se. Tu, na tem forumu sem pomotoma 'vrgla ven' to temo, ker sem mau pozabila kako pa kaj- saj pravim sem bila na dopustu in nisem imela stikov s forumi in sem vse pomešala...

Lep dan še naprej.....

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2005 20:36:42   
violinski
Ej, ko gre za moje kile, sem vedno :hudicek:. Drugače pa na forum 'Prvič noseča' nič ne kukam, ker sem drugič :):);):)-

Enako lep dan tudi tebi, grem vseeno brat, ker me zanima, kako ste avgustovke, ki ste prvič noseče :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2005 20:41:38   
miševi
Violinski ključ - tudi jaz sem drugič noseča, pa sem se kar k prvič nosečim priklopila:ups:. Zaenkrat me še niso skenslale:)-:)-:)-.

LP:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2005 13:35:03   
andrejalj
Ja, ja...sej do avgusta bomo vse skontale....potem pa????

Malo nas daje tale nosečnost (prva,druga) kajne?!
:)-:)-:)-

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2005 22:50:58   
Marjana-5
No, zdaj se vam tudi jaz po dolgem času pridružujem. Pa kar na tem forumu, ker sem tudi drugič noseča in ne čekiram forum prvič noseča. Vidim, da sem v zelo podobni situaciji kot violinski ključ - pričakujem sicer drugega otročka konec julija, razlika pa bo tudi podobna - leto in pol. Upam, da bomo vseeno sfolgale z dvema.

Kam greste rodit punce? Jaz najbrž spet v Postojno z EA.

Vas kaj noge bolijo v tej vročini? Jaz imam predvsem probleme s tem, pa z velikim trebuhom, s katerim se čedalje težje sprehajam okrog, pri ležanju pa si moram ful povštrov podstavljati. Probleme imam tudi s spanjem - ker ne morem zaspati in se vrtim po postelji, zjutraj bi pa kar drnjohala. Hvala bogu se mi je končno začela porodniška, tako da sem iz misli izklopila službo in se bom začela posvečati bolj sebi in pripravam na prihod našega malega miškota.

lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

MATIČNE CELICE
Admin

Kaj menite o shranjevanju matičnih celic?

Shranili smo jih (12%)

Nismo jih shranili (27%)

Radi bi jih shranili, vendar je to prevelik finančni zalogaj (42%)

Ne bomo jih shranili (12%)

Matične celice nas ne zanimajo (8%)

Število vseh glasov: 388

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!