|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puding
1.12.2009 12:59:37   
mini86
mene pa zanima če bi otročki od 6 meseca naprej lahko jedli sem pa tja puding skuhan na vodi-rečmo vanilijev...

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: puding
1.12.2009 13:05:53   
AKP
Meni so rekli v posvetovalnici, da lahko dojenček od 6 meseca dalje je vse, razen pečene ali kuhane jajčke, meda in rib (zaradi kosti). Sem jo vprašala če lahko je doma kuhan puding na mleku, jogurte, skute itd. je bil odgovor ja. To je zdaj čisto po novem. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2009 13:45:55   
Angel_Tian
mini86 - ja, lahko je pudinge, jogurte...
pa ne otročička ob mleko prikrajšat, skuhaj kar z mlekom, ne z vodo. Če te je pa strah, pa vzami manj masno mleko, okus pa bo vseeno boljši ;)

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2009 14:20:52   
mateyka
ali pa domači puding naredi (ne iz vrečke).
AKP, na švedskem ribo od začetka uvajajo, svinjine pa do 3 leta ne (to tudi pri nas v vrtcih prakticirajo).

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2009 14:29:04   
mini86
kako pa narediš domači pudinguser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2009 14:31:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene pa zanima če bi otročki od 6 meseca naprej lahko jedli sem pa tja puding skuhan na vodi-rečmo vanilijev...
Zakaj pa na vodi?
Mi ji delamo vse z polnomastnim mlekom.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2009 14:34:28   
uškinamama

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3106

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2009 14:36:17   
mini86
tasa_m-a od 6 meseca naprej..a uporabljaš sveže al alpsko..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2009 14:39:00   
tasa_m

tasa_m-a od 6 meseca naprej..a uporabljaš sveže al alpsko..
ja, ko mi je P. na sistematskem pri 6.mesecih rekla,da lahko začnemo uporabljat KM sem ji prvo kak teden devala 0,5 % pol pa kar 3,2. In na srečo nismo imeli nobenih reakcij.
Dala pa sem kar Alpsko in ga nisem prekuhavala..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 14:39:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2009 14:40:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3106
user posted image user posted image to pa je res enostavno.
Zagotovo bomo sprobali. user posted image
Hvala za recept. Sploh nisem vedela, da obstaja tud domač puding!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2009 14:47:38   
mini86
uškinamama-o ful dobr ta recept..sem prou presenečena..je že v moji zbirki receptov in tudi kmalu bo na miziuser posted image
ful hvala

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2009 14:57:24   
skuštrana
Ta recept za puding je res super in takšen puding je odličen, vsaj mi ga imamo zelo radi user posted image , ampak za dojenčka starega 6m pa ni primeren - jajca, mleko,...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2009 15:03:26   
uškinamama
ja recept je ok, variacija na temo je da dodaš kakav- pa imaš čokoladnega user posted image .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2009 15:09:52   
mini86
skuštrana-sj rumenjak bi kao že lahko dal (če uprašaš ene naj bi po najnovejših študijah lahko že iz 6. meseci jedli rumenjak, spet druge pa tudi najnovejše študije pa pravijo po 1 letu)
mleko če nočeš dati alpsko pa daš sveže..saj js tko mislm-loh da se motm

Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2009 15:11:29   
mateyka
ja ne vem, mi smo dali ta puding v njeno torto za prvi rojstni dan. samo da se tud brez jajc narest za mlajše. jaz sem ga tudi na kulinariki prvič našla in morma rečt, da je user posted image lahko tudi sadje not daš in podobno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2009 15:14:46   
tasa_m

skuštrana-sj rumenjak bi kao že lahko dal (če uprašaš ene naj bi po najnovejših študijah lahko že iz 6. meseci jedli rumenjak, spet druge pa tudi najnovejše študije pa pravijo po 1 letu)
mleko če nočeš dati alpsko pa daš sveže..saj js tko mislm-loh da se motm

nam je rekla, da rumenjak po 6.mesecih kamot. Je pa mogoče če delaš ta puding, pametno, da prej poizkusiš dat 1/4 rumenjaka in vidiš če ji sploh odgovarja.

Sicer pa so jajca tud v testeninah, katere lahko daš že pri 6.mesecih...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2009 15:25:01   
skuštrana
Teh smernic pri prehrani je itak milijon. Pri nas uvajamo ribe zelo hitro, ker jih je pač v izobilju in so svežeuser posted image

Moji 3 so tako ali tako samo dojeni do 6m , pol pa smo/bomo šli lepo počasi, tako da jaz jim takšnega pudinga ne bi dala pri 6 mesecih. Se mi zdi takšna bolj težka hrana za mali želodček.
Mleko pa sem začela dajat Lizi pri 10m, Arsenu pa nekje pri 14m.
Testenine se pa povsod dobijo tiste brez jajc in jaz uporabljam takšne.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2009 16:09:34   
mini86
sj mi smo tudi še dojeni..januarja začnemo počasi z GH..samo iz firbca sem uprašala če loh pr 6 mesecih..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.