Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 11:12:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
Edini hakeljc pri hladilniki z enormnimi merami je ta, da jih je težje nafilat kot hladilnike z malimi dimenzijami. Je veliko bolj hecno za videt malo piksno pira v velikem hladilniku kot pa tavelko piksno pira v malem hladilniku.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2009 11:26:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 11:51:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Colt Živjo, pravkar sem postal ponosni lastnik kombiniranega hlkadilnika Beko CNE 32000. Zanima me, če so kakšni posebni nasveti&hakeljci pri tej zadevi in seveda, če mate kaj izkušenj s tem tipom hladilnika. Sicer je prostostoječ, ma 3 predale v zmrzovalniku in kr velike dimenzije. (sam sem še vseeno večji od njega ) Sicer je povsod cena cca 500€, jaz pa sem ga uspel dobit v Big Bangu za 380€, kar se mi zdi zelo ugodno. Mnenja, nasveti? Grega ps. Moj oče je izustil eno vrhunsko...je rekel da je pri hladilniku najbolj važno kaj je not in ne kak je na zunaj ti si car. ma res. pol rr je dol popadalo ob tem nakupu kaj ne? Jz sem ob velikih .....hladilnikih...čist zrajcana, no.Zato pa imamo tanartavečjiga od Gorenja. Pa piksno pira not.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 1.12.2009 11:53:57 >
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 11:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
tamalo...
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 1.12.2009 11:56:17 >
|
|
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 12:18:13
|
|
|
|
madela
|
Daj prilimaj kako sliko tvoje nove pridobitve,da vidimo za kaj se gre. Jaz mam pa tako velik hladilnik,da ga ne spravim v kuhinjo,pol pa je v spalnici
|
|
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 12:36:54
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz mam pa tako velik hladilnik,da ga ne spravim v kuhinjo,pol pa je v spalnici priročno. Da si po seksu en mrzel pir iz hladilnika vzameš
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 13:05:37
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz mam pa tako velik hladilnik,da ga ne spravim v kuhinjo,pol pa je v spalnici priročno. Da si po seksu en mrzel pir iz hladilnika vzameš
|
|
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 13:19:38
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jz sem ob velikih .....hladilnikih...čist zrajcana, no.Zato pa imamo tanartavečjiga od Gorenja. Uf, res. Hladilniki so sexi. Jst imam enega LG, ogromnega, in spim v levem krilu včasih.
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 19:08:40
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt ps. Moj oče je izustil eno vrhunsko...je rekel da je pri hladilniku najbolj važno kaj je not in ne kak je na zunaj in še prav je imel
|
|
|
|
RE: Kombinirani hlad. Beko CNE 32000 1.12.2009 20:24:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jz sem ob velikih .....hladilnikih...čist zrajcana, no.Zato pa imamo tanartavečjiga od Gorenja. Uf, res. Hladilniki so sexi. Jst imam enega LG, ogromnega, in spim v levem krilu včasih. ja, v levem je fajn. Ledomat, pijača,....in takle.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?