|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neprespane noči
20.6.2005 9:11:58   
tinkatonka
Živjo punce!

Sem čisto frišna :nosecka: pa imam en majčken problemček. Zadnjih par dni se ponoči zbujam in potem gledam kot čuk kakšne 2 uri in ne morem zaspat. Prov dolgčas mi je tam v postelji in najraje bi zbudila mojega :love: da mi dela družbo. Potem sicer zaspim nazaj (bolj slabo), in čez dan nisem nič zaspana, ampak koncentracija je pa na nuli. Naj povem še to, da je bila en teden nazaj situacija cisto drugačna, saj sem takrat spala skoraj ves dan.

A ima še kakšna take probleme v tako zgodnji nosečnosti...ali moram to moje nespanje pripisati čemu drugemu???

Lp Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   neprespane noči
20.6.2005 9:15:49   
Anonimen
Mogoče polni luni, ki bo jutri oz. v sredo :zmeden:
Pri meni je bilo čist kontra...prve tri mesece sem samo spala spala spala in spala :zaspan:
T.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   neprespane noči
20.6.2005 9:42:39   
soncka
oj
jaz sem tudi imala eno zanimivo pred dvemi dnevi. sem v 8. tednu, spim normalno, ma dve noči nazaj sem prvič v življenju imela tako nočno moro, da sem kričala, zbudila fanta, ki je potem mene zbudil... Sem hitro nazaj zaspala in se nanjo spomnila včeraj v toku dneva, ma me malo firbec martra, kaj me je mučilo, ker spomnem se ne in če je kaj imelo z novico glede nosečnosti.
skratka. verjetno vsaka malo po svoje reagira. upam, da ti bo šlo vse bolj na :zaspan: naslednje dni.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
   neprespane noči
20.6.2005 9:49:23   
tinkatonka
oh ja.....ko bi bilo samo nespanje problem..tudi jaz namreč zelo intenzivno sanjam...zadnjič sem sanjala, da sem krvavela in zdaj vsakič letim na wc, ko čutim kaj mokrega v hlačkah, pa je vedno samo beli tok. HVALA BOGU!!!!!!!!!!!!

O ja...ko bi vsaj hitro minilo. Pa sej ce nisem zaspana cez dan mi je to cist vredu, sam pomanjkanje koncentracije pa me nervira, ker moram napisati diplomo....upam da bo bolje

Neposredna povezava do sporočila: 4
   neprespane noči
20.6.2005 10:16:02   
rija
Sama sem imela iste probleme! Pa tudi zdaj spim tak-tak! Danes sem se že zbudila pred šesto. Mogoče sem pa samo preveč naspana in preveč spočita. Pred:nosecka: sem bila od dela vedno ubita in s spanjem nisem imela težav.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   neprespane noči
20.6.2005 10:27:45   
Yasminka
Prve tedne sem cele popoldneve prespala, saj sem bila po sluzbi neznansko utrujena. Ponoci pa sem bila vsake 2 ure na WCju. Se zdej hodim spat okol 22 in se zbujam ze ob 5.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   neprespane noči
20.6.2005 10:28:57   
Anonimen
Ja meni tudi luna nagaja, na mlaj ne morem spat, na polno luno pa spim kot ubita!

Hehe...se mi pa zdej ta dva meseca ko mi ni bilo do seksa, in sem se morala prav prisilit vsaj 1x na teden, da se mojemu :love: one ne posuši :)-:)- sanja o seksu na 1001 način:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   neprespane noči
20.6.2005 12:50:42   
MojcaG
ko sem bila jaz na začetku nosečnosti, me je fejst mučila nespečnost.. zbita in utrujena sem ležala, spat pa nisem mogla.. zdaj je to minilo. je pa trajalo nekje 2 meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   neprespane noči
20.6.2005 16:00:09   
morskadeklica
Meni se je to dogajalo prve tri in pa zadnji mesec nosečnosti. Me je :duda: pripravljala na prve mesece njenega življenja (prva dva mesece smo spali po 3ure na noč, če sploh smo).

lp:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?