|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gugalnica hranjenja
28.11.2009 12:55:56   
PC Baby
Tako! Odločila sem se, da ne bom več odkrivala tople vode okoli uvajanja GH svojemu malčku, ker ko berem nazaj svoje poste izgledajo tako:
noče nič jest.... mislim, da poje preveč.... ne mara skoraj ničesar.... obožuje vse kar mu dam.

Skratka, puščam svojega malčka, da sam uravnava kaj mu je všeč in koliko bo jedel, ker nazadanje ugotavljam, da on sam zase najbolje ve!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gugalnica hranjenja
28.11.2009 13:18:50   
Urska09
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2009 15:48:57   
Petka09
Haha, PC Baby, sem se kar nasmejala... user posted image . Čeprav jaz spet dans kr živčjaka fašem, ker noče nič prav jest. Eh, se mi zdi, da karkol ji nardim, pa ni nikol pravga navdušenja.

Saj vem, da se ne smem živcirat, sej ne bo shirala... Sam rada bi ugotovila, kaj hudiča naj ji sploh nardim za jest, da bo res z veseljem jedla. Ajd, krompir ji gre, pa mogoče riž, pa pol zelenjava zraven... pa tut zdenko dam, pa kisl. smetano... Ker dostkrat ne vem več, kaj naj čaram user posted image .

Kako nej kuham??? Mam že pouhn kufr telih kašic, se mi zdi, da se nonstop samo okrog brokolija,cvetače, bučk, krompirja, riža, polente,kolerabe vrtim user posted image . Pa tut če ji govejo juho začnem dajat, al pa meso... dvomim, da bo kej več učinka.

Pa zdej se že nad mlečno kašico neki zmrduje.... nad sadjem itak.... jejejej.

No, mal sm se spihala... Sam je res.... jih treba pustit... Sam se vseeno malo bojim, da bo "izbirčna metka" tko kt sm bla jaz kot otrok.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2009 15:55:13   
PC Baby
A ni fajn terapija ta ringaraja? user posted image

Upam, da nam ne bojo zaračunali za seanso...

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2009 16:11:41   
Petka09
Ja, draga moja, jaz dostkrat ne vem, kaj bi brez vas user posted image . Res pomaga, ko se znajdeš pred kakim vprašnjem oz. dvomom, da lahko vprašaš in veš, da ti bo nekdo pomagal.

Sam tole s hrano bo "problem" lahko kr nekaj prvih let... al bodo preveč ješči al premalo... Vem, kako so mene morali silit: eno za maaaamico, eno žlico za aaaatija, eno za baaabi, eno za deeedija, eno za kuuužijaaa...user posted image user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2009 16:45:02   
PC Baby
Uf, pol moraš met ful veliko sorodstvo, da bo tvoja dovolj pojedla user posted image

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2009 18:36:23   
Tanja_
Super temauser posted image user posted image user posted image
Naša tud ni po regelcih....Poje včasih nič, včasih ful....Pa skoz eno in isto,ker na koncu itak kuhamo tisto,česar vsaj približno več kot za vzorec poje...Še dobro, da nisem Paparice kupila,ker bi blo brezveze.Ampak dokler so mulčki zadovoljni, polulani in pokakani je vsaka panika brezvezna.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2009 18:43:41   
manna
Se strinjam da je super tema user posted image user posted image
In se strinjam da je tale RR forum prav super zadeva, za zvedet kaj novega prav gotovo, pa tud samo za kratkočasenje... RR mame smo zakon user posted image

Drgač pa se naša pupika pridružuje klubu neješčih - samo za primer vam povem kako smo danes jedli;
ob 8h dooolgo dojenje,
potem NIČ 4 ure in pol,
potem ob 12.30h 7 žličk kašice in 3min dojenja,
ob 15.30h 5 min dojenja,
ob 17.30h 10 žličk mlečne kašice.
Do zdaj je to vse. Seveda ji vmes tudi ponujam dojko ampak noče.
Stara je 5,5m.
Pa LP

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2009 20:09:13   
Petka09
No, dejmo se pol punce skup držat user posted image . Vsa ta nihanja, oz. kot pravi PC Baby "guganja" v hranjenju naj nam bodo skupaj v tolažbo, da nismo same in da si bomo pomagale.

Pa dejmo se spomnit, kako so naše mame mele težave z nami, če in ko smo bli neješči. Zdej končno razumem mojo mamo, kako ji je moglo bit hudo, ko jaz nikakor nism hotla kaše in fižola, zelja, solate, juhe.... Jaz bi samo krompir jedla... Še v najstništvu sem večinoma samo krompir pa kruh jedla user posted image . NO, pa sem preživela.

No, naša punca je prej popila mleko... pa popoldan tudi... lepo 200ml... Za jutri me je pa kar strah kako bo zgledal najin dopoldanski obrok in potem kosilo user posted image .

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2009 20:31:02   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Ja, draga moja, jaz dostkrat ne vem, kaj bi brez vas user posted image . Res pomaga, ko se znajdeš pred kakim vprašnjem oz. dvomom, da lahko vprašaš in veš, da ti bo nekdo pomagal.

Se strinjamuser posted image !

PC Baby: Maš podobne "težave" s hranjenjem kot mi! Naš tud včasih je kot volk in vse kar mu ponudim, včasih noče nič, včasih vse zavrača in obožuje samo eno vrsto hrane...Jst tud včasih več ne vem kaj nej nardim, ampak tale tvoja odločitev se mi zdi kar na mestuuser posted image ! Jst se tud ne bom več sekirala glede njegove špuravostiuser posted image !

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2009 20:39:47   
PC Baby
He, he, danes za kosilo je bil naš tamau kr malo paf, ko ni hotel sploh odpret ust in sem mu rekla. "nočeš? Ni treba." in spakirala kašico in vstala od mize ne da bi se šla aviončkov in avtov in ne vem kaj še. Neki časa je kar malo čudno gledal za mano user posted image
Meni se je pa prav fino zdelo.

Za večerjo? Zmazal 180ml kašice user posted image Pomojem se je bal revček, da mu bom spet spokala hrano user posted image

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2009 20:48:53   
manna
No jaz zaenkrat še nisem odkrila katera hrana bi bila naši najljubša. Hvalabogu da se vsaj doji, pa še dobro da nevem koliko popije, da sem bolj mirna user posted image
Petka09, jaz in moja sestra sva bile tudi neješče ko sva bile male. Je rekla mama da ji je bilo v največje veselje futrat s kašico nečaka, ki je bil isto star in je straaaašno rad jedel! Pri nama namreč nikoli ni videla preveč odprtih ust ko je dvigala tisto žličko...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2009 12:38:38   
marjetica8

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

He, he, danes za kosilo je bil naš tamau kr malo paf, ko ni hotel sploh odpret ust in sem mu rekla. "nočeš? Ni treba." in spakirala kašico in vstala od mize ne da bi se šla aviončkov in avtov in ne vem kaj še. Neki časa je kar malo čudno gledal za mano user posted image
Meni se je pa prav fino zdelo.

Za večerjo? Zmazal 180ml kašice user posted image Pomojem se je bal revček, da mu bom spet spokala hrano user posted image

Mi zveni znano! Naš cel dan nc noce jest, zvecer pa zmaze 180 rizeve kase ko nc! spuravci maliuser posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.11.2009 18:47:51   
mateyka
naša ima obdobja, ko ne je skoraj nič in od drobtinc živi, in obdobja, ko je kot ta velika. po moje kar dost malčkov podobno fura in je brez veze (če so enako poskočni) nekaj paničart. je pa res - jaz kar jamram tisti čas, ko noče nič jest, samo to user posted image

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2009 13:27:37   
PC Baby
Seveda bi lahko odprili novo poglavje o gugalnici spanja...ampak pustim to za drugič...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2009 15:05:01   
manna
user posted image user posted image user posted image
mi bi bili tudi na tej gugalnici spanja žal..  ne jemo, ne spimo...
PCBaby polna luna je kriva, jutri bo user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.11.2009 15:25:47   
PC Baby
Še to! user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2009 13:17:06   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Seveda bi lahko odprili novo poglavje o gugalnici spanja...ampak pustim to za drugič...

user posted image user posted image user posted image !!!! Sam resuser posted image !Mi mamo torej obe gugalniciuser posted image !

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?