Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 12:55:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Asimetrične bluze, puloverje... Rezane pod prsmi, a drugače spkrojene - da kao ne zgledam noseča... Več plasti - srajca, čez brezrokavnik, z dekoletejem (srajca spodaj)... Kak volanček, zanimiv oovratnk, petlja iz ovratnika - da pritegneš pogled gor, ne pa dol... huh, jaz imam tudi težave zaradi vampa, hlače, krila, vse bi bilo b. p., ampak vamp, huh, ...
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 13:39:49
|
|
|
|
miapia
|
Se opravičujem, ampak o kakšnem trebuhu pa govoriva? Drugače pa izbiraj spodnja oblačila taka, da te v pasu oz. na bokih ne veže in "odvečna masa" ne gleda čez. Najhuje je, če so npr. kavbojke našponane na fertig in vse visi čez. Takrat ti noben kroj in vzorec/barva zgornjega dela ne bo pomagal. Najbolje pa za moje pojme prekrije to težavo kostim oz. nošenje take in drugačne jaknice, spodaj imaš pa samo top, majčko, srajco.
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 13:44:01
|
|
|
|
JAPE
|
tudi jaz imam iste težave....kot bi mene opisovala... vendar imam tudi tunike, in daljše puloverje...včasih imam čez tisti široki pas, ki je sedaj modern, pa trebuh malo stisne...
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 13:51:05
|
|
|
|
mateyka
|
kak dober pončo [image]http://www.burdafashion.com/images/repos/1/000/001/634/000001634946"> so tud tunike, ki pašejo takim kot si ti al pa kaj takega? to lahko daš ene par kosov šiviliji delat
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 14:13:19
|
|
|
|
mateyka
|
ah, čist mi je sesulo slikce bom kasneje probala še kaj nalimat..
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 14:24:16
|
|
|
|
puppa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Se opravičujem, ampak o kakšnem trebuhu pa govoriva? O trebuhu, ki zgleda kot žogca od popka navzdol. da opišem malo bolj. Torej... Od reber do poka je vse kul. Če bi se linija nadaljevala bi bilo že tako idealno, da bi bilo kičasto Potem pri popku pa se zgodi nenadna sprememba in je od popka do bokov bunka. Po domače žoga . Če se le da si kupim hlače z malo višjim pasom. Ampak pri današnji ponubi je to težko ko šment, ker je kao moderno čimnižji pas. Sej men je vse to prav - sam klinc ko pa pol tista žogca visi čes. Bljak. Hlače z višjim pasom pa so ponavadi OMA style, kar pa je tud bljak.
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 14:27:06
|
|
|
|
puppa
|
Mateyka... taka tunika pri men odpade, ker nasede na žogci Kakšne tunike imaš v mislih, da bi pristajale meni?(ker so mi reees blazno všeč, ampak si jih ne upam kupit, ker vse kar sem poskusila je res zgledalo kot v 9. mesecu nosečnosti.
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 15:07:20
|
|
|
|
mateyka
|
ej puppa, a mi lahko nalimaš kako bejbo s podobno postavo, da vidim? mislim, da potem lažje najdem kroj za tuniko, ki bi res znala lepo stat
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 16:17:59
|
|
|
|
puppa
|
Mateyka, sem malo brskala po netu, ampak nobene take slikce nisem našla. Metuljček Cekinček . Tvoja prva varianta mi je pa zelo všeč. Se ti kaj sanja v katerih trgovinah imajo take puloverje (priznam skregana sem z nakupovanjem oblačil).
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 17:52:56
|
|
|
|
mateyka
|
metuljček, saj take tunike/majčke sem mela v mislih, empir slog - da gre v linijo A. če našponaš blago čez trebuh,se bo vidu, ne? čakite, bom probala kaj nalimat..
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 18:09:23
|
|
|
|
mateyka
|
tale pulover bi še jaz mela - pa bi bil tud zate po moje al pa tale puloverček je v A in lepo zgleda al pa tale pončo pulover
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 27.11.2009 18:32:34
|
|
|
|
mateyka
|
mogoče še kaktakle brezrokavnik? jaknico/plašček bi pa jaz takega kroja približno nabavila ali celo
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 28.11.2009 12:17:29
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Link je od trgovine Promod, kjer jaz nabavim večino cunjic. Promod trgovine so v Cityparku, Mercator Šiška, Supernova na Rudniku. Podobne stvari pa imajo tudi v trgovini Orsay in Xanaka.
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 30.11.2009 15:16:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa Torej...sem suhica. Iskreno povedno, zašpehana suhica. Suhica s trebuščkom. veliko se oblačim v črno, da se šlavfek (no je bolj žoga pod popkom ) ne vidi. Ampak črnina mi že preseda. Kako se oblačite ostale suhice s trebuščkom? (pa ne mislim nosečnic - tiste valjda vse vesele razkazuejo svojo "žogco". Tunike so mi sicer ful všeč, ampak v njih zgledam direkt za rodit. Kaj lahko navčelem nase, da ne bo trebuh v ospredju? Ja, pa bod skoz noseča. Kaj pa kakšen reklček, z njimi se da marsikaj skriti, ma ne vem, jest bi mogla to žogico malo videt, ker včasih ženske pretiravate (glede na to, da praviš, da si suhica drgač). Sicer, pa mal več trebujšnjakov z svojim decom, pa mal večkrat se naj nate uleže, neki se bo že scimlo.
|
|
|
|
RE: kako se obleči, da zakrijem pomanjkljivosti? 30.11.2009 15:23:11
|
|
|
|
Ulla80
|
pa mal večkrat se naj nate uleže, neki se bo že scimlo. vsaj to, da bo z veseljem trebušček kazala
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.