|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izračun višine vašega otroka
19.6.2005 13:07:11   
Urška*
Ojla!

Ste zasledile članek v neki reviji(mislim da Jana), da je eden znanstvenik izumil, kako si lahko izračunamo koliko bo velik naš otrok, ko bo nehal rasti?

Takole:
višina mame + višina očeta; potem pa prištejemo 13 za fantke, za punčke pa odštejemo 13 in delimo z 2

He he midve z mamo sma računale za mene in je res prišlo tolko ven kot pa sem jaz velika.;)

lp:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.6.2005 13:15:32   
Gina
Hecno, za mene in mojega brata tudi. No, 1cm štrika.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2005 13:45:08   
Anonimen
Sam po tej logiki, bi morali biti sorejenci istega spola enako veliki:zmeden:.

Moja sestra je precej večja od mene:zmeden:, kako pa pol to:zmeden:.
Mi ne gre v račun, mogoče sem blond.:ups:

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2005 13:48:13   
Pilar
Ja, sam je treba še upoštevat neki: dobljena številka lahko odstopa za +5 ali -5

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2005 14:28:04   
TaRe*
Pri meni se pa še nekako izide,ampak moj je pa za dobrih 10 cm prevelik.Al je nekaj z tem izračunom narobe,al pa nam tašča kaj prikriva:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2005 14:37:32   
Anonimen
Med mano in sestro je več kot 5 cm razlike - al pa jest nisem naša:zmeden::zmeden::zmeden:.
Moram mal mamo zaslišat.
Mogoče pa sestra ni naša:zmeden:. Bomo vidli.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2005 14:42:50   
malecka
ja pri nas tud ne štima :zmeden2::zmeden2:Le kaj so počeli naši ta stari????????:zmeden:
Mislim, da je to vse larifari, kot tista karta spola:bravo::bravo:Čeprav je pri mojem ta drugem točno pokazala.:modri:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2005 14:46:41   
CatJa
Res je en larifari. Men sicer pride 1/2 cm manj kot sem v resnici, moj brat je po tej logiki (izra
unu) kar 10 cm previsok in sestra tudi 10 cm previsoka. Potem sem samo jaz "pravi" otrok naaih starsev :zmeden:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2005 14:47:47   
Anonimen
To imaš tudi na mama.si, smao vneseš notri cm-je pa ti sam izračuna.

Pr nas se ne izide - naj bi bile velike 167cm, sestra1 je velika 160,5cm:(, jaz 159,5cm:( in sestra2 170cm:hudicek:

Tako da ...

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2005 18:59:01   
Mariposa
No jaz bi bila zelo zadovoljna, če bi pri meni to delovalo, se pa rezultat od realnosti razlikuje za -12cm:(

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2005 23:10:34   
viv_
Moj je 10 cm višji kot naj bi bil, jaz sem 7 cm višja...

Ma pa moja babi teorijo (preverila na par otrocih), da tolk kot je otrok velik pri dveh letih pomnožiš z 2 in dobiš končno višino... 8)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?