Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izpis datuma na fotografiji 25.11.2009 8:47:38
|
|
|
|
austen
|
Ne vem kje se nastavi, ker meni to ni lepo če se bojiš, da boš pozabla kdaj je bilo kaj slikano pa ni panike....itak je v properties od slike vse napisano.
|
|
|
|
RE: Izpis datuma na fotografiji 25.11.2009 11:31:14
|
|
|
|
čmrgelj
|
ja na mojmu se tudi vidi datum in ura, ko pa jih dam na računalnik ne, toda ko pa jih prestavljam v program od fotostudija imajo nastavljeno ali želiš datum slike in vedno to obkljukam in so datumi na slikah ki jih potem pošljem za razviz. Drugače si pa pomagam s tem ko imam slike v računalniku v svoji mapi in ko to mapo odprem, kliknem tisti kvadratek z šestimi barvnimi kockami, izberem podrobnosti, se ti slike razvrstiji navpično in zgoraj se prikaže siva vrsticoa, desni klik v to sivo vrstico, in odpre se ti meni, kjer označiš kaj želoš kot prikaz, obklikaš datum posnetka, tako boš vedno lahko vidla datum, ko ti bo potem v sivi vrstici pisalo datum posnetka se ti bo pokazala tudi puščica, klikneš nanjo in se ti razvrstijo po razporedu slikanja, če še enkrat pa je vrstni red obrnjen. Upam da sem ti lahko kako pomagala
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Izpis datuma na fotografiji 25.11.2009 18:58:03
|
|
|
|
Katy78
|
Hvala, čmrgelj. Sem si dl tale Photo Studio in na hitico pogledala, pa ne najdem kje obkljukaš datum, da se potem vidi na razviti sliki. Mi lahko pls napišeš? Hvala !
|
|
|
|
RE: Izpis datuma na fotografiji 25.11.2009 21:06:47
|
|
|
|
čmrgelj
|
vrjetno sva se narobe zastopile, fotostudijo v katerega jaz pošiljam ima ta program: http://www.foto-cebron.si/e-fotolab.html klikni na to povezavo in tu potegni dol e-fotobbal pol ti pa vse lepo piše lahko obklikaš za vsako sliko posebaj ali označiš da želiš na vseh, sliko si tu lahko oblikuješ, približaš in obrežeš in še kaj. No je pa ta studijo na gorenjskem , upam da nisi kje iz štajerske, ker bi ti bilo zlo daleč, noja sem se glih spomnila sej po pošti tudi pošiljajo. Jaz sem z njimi ful zadovoljna. A tisto na računalniku si pogledala in probala.
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Izpis datuma na fotografiji 26.11.2009 7:26:34
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj vrjetno sva se narobe zastopile, fotostudijo v katerega jaz pošiljam ima ta program: http://www.foto-cebron.si/e-fotolab.html klikni na to povezavo in tu potegni dol e-fotobbal pol ti pa vse lepo piše lahko obklikaš za vsako sliko posebaj ali označiš da želiš na vseh, sliko si tu lahko oblikuješ, približaš in obrežeš in še kaj. No je pa ta studijo na gorenjskem , upam da nisi kje iz štajerske, ker bi ti bilo zlo daleč, noja sem se glih spomnila sej po pošti tudi pošiljajo. Jaz sem z njimi ful zadovoljna. A tisto na računalniku si pogledala in probala. Aja, sem te pa res narobe razumela. Sem pa iz Gorenjske , sicer iz Kr., ampak če bo kaj takega, Tržič ni prav daleč, pa še lušten izlet je. Ful ti hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.