|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v drugo pa ne gre
23.11.2009 22:32:02   
mehurcki
Privič pišem na ta forum in ne vem, če je to najboljše mesto. Pa vendar.
Doma imava 4,5 leta staro punčko, ki bo ostala edinka. Kljub veliki želji in veliko aktivnostih v zadnjih 2, 5 letih.
Sedaj pa moje vprašanje? Kako ste se sprijaznile s tem? Moja želja po drugem otroku je tako močna, da me potre že samo novica, da je kaka znanka noseča. V službi je sodelavka rodila pred par dnevi, delala je do konca nosečnosti, čeprav sem bila vesela zanjo, sem si kar oddahnila ko je odšla na porodniško. Pa stalna vprašanja, kaj pa vidva mislita, etc...Pa hčerka kar ne neha, sedaj že  tretji teden prinaša iz vrtčevske knjižnice knjige o bratcih in sestricah. Na drugi strani je moj partner, ki pa še vedno goji upanje, tako da se z njim ne morem prav pogovoriti.
Hvala, ker ste prebrale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v drugo pa ne gre
23.11.2009 22:40:14   
zmajaz
Zakaj se pa ne obrneš na G, da bi vaju dal na kake preiskave (glede na to, da imata oba željo po še enem otroku)? Večinoma se še da kaj pomagati - sploh pa ker vama je en otrok že ratal.

(odgovor članu mehurcki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 22:47:56   
mehurcki
Bila.Opravila že vse mogoče. Bila pri dr. Rešu. Ne da se mi vsega pisat, ker bi bilo res predolgo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 23:05:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mehurcki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2009 8:03:07   
Anonimen
Zaradi sekiranja ne boš zanosila
telo zablokira
jaz sem tudi vsak mesec delala teste ,se spraševala kdaj bom,sanjala otročka itd... pa ni uspelo
Ko sem se pa že nehala obremenjevat pa hop sem zanosila

(odgovor članu mehurcki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2009 8:37:35   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: mehurcki

Bila.Opravila že vse mogoče. Bila pri dr. Rešu. Ne da se mi vsega pisat, ker bi bilo res predolgo.

Aja - to je pa drugo. Ja potem se pa strinjam z anonimno - misel na drugega otročka najboljše da malo potisneš stran in o tem sploh ne razmišljaš več, pa se zna zgoditi, da bo enkrat čisto nepričakovano ratal. Poznam par, ki ni mogel imeti otrok - tudi zdravniki so jima zatrdili tako, zato sta posvojila eno punčko. Potem je pa čez več let, ko je bila ona stara že okoli 40 let, kar naenkrat ugotovila, da je noseča in zdaj imajo še enga svojega fantka.

Potem soseda tule se je skoraj 3 leta matrala zanosit pa ni in ni šlo, je pa tudi tak zelo živčn tip. Ginekolog je vse skupaj zavlačeval in ji govoril pol leta še počakajmo, pa tri mesece še počakajmo ... Potem ji je končno dal napotnico za preiskave neplodnosti in takrat ji je zgleda nekak odleglo, da so se zadeve končno nekam premaknile, psihološka zavora je popustila in ko sta šla z dragim na morje, sta se res lepo imela in takrat je zanosla.

Prepričana sem, da ni lahko, ampak glej s pozitivne strani - blagoslovljena sta z enim čudovitim otročkom, ki ga imata zelo rada, mnogi se še do enega ne morejo dokopati. Enostavno se osredotočita nanj, bodita vesela, da  in na vse druge pozitivne strani v življenju, dopovejta si, da če vama bo dano, bosta dobila še enega, če ne bo pa tudi tako v redu in prepričana sem, da vaju bo enkrat, ko si bosta najmanj mislila, presenetil še drugi.

(odgovor članu mehurcki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2009 14:28:18   
Anonimen
Tudi midva sva mislila da nebova mogla imeti drugega ampak po petih letih nama je uspelo,ko sem zagledala dva plusa skoraj nisem mogla verjeti. Če je vse drugo vredu se moraš samo sprostiti pozabiti na skrbi in vama bo uspelo ko bosta najmanj pričakovala.Tako je bilo vsaj pri nama.

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?