Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 12:11:54
|
|
|
|
d4rj4.84
|
Meni je rekla ginekologinja, da se zdravila lahko jemljejo po 12 tednu nosečnosti. Jaz sem bila prehlajena z vročino v 30 tednu in mi je rekla, da vročina škodi otroku in da moram pit lekadol in veliko vročega čaja. Torej vzemi lekadol in pij čaj, zdravnik ti bo pa že povedal katera druga zdravila lahko vzameš oz. ti bo napisal recept.
|
|
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 13:04:32
|
|
|
|
endrina
|
Meni je moja zdravnica sicer predpisala antibiotik, vendar mi je rekla da ga naj vzamem le če res ne bom več vzdržala, drugače pa naj pijem na litre čaja z limono in medom, pa morebiti kakšen lekadolček, za boleče grlo pa granobil pastile (septolete baje niso dovoljne za nosečke).
|
|
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 13:06:56
|
|
|
|
sisi77
|
tt79 prosim poročaj kaj ti je predpisal zdravnik ker tudi mene zanima. imam namreč zelo dražeč kašelj pa ne vem s čim razen s čaji ga lahko mirim.
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 13:08:25
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz sem bila tudi prehlajena med nosečnostjoin je dovoljen edino navaden lekadol,septolete in drugo odpade.Probaj čimveč počivat,ogromno čaja z medom in se izogibat zaprtim prostorom,kjer se zadržuje veliko ljudi,če se le da.
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 13:36:15
|
|
|
|
hubi
|
Pojdi v lekarno, mislim, da dobiš slezov sirup.
|
|
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 21:22:38
|
|
|
|
suminjam
|
No mene osebno je zajela sedaj čisto proti koncu viroza(vročina, bronhitis- kr fino vnetje grla ušes nič kaj prijetno)no pa sem najprej poskušala sama doma z lekadoli plus c veliko čaja pastile granobil ,isla na kar mi te zadeve niso pomagale, seveda sem odšla k zdravniku da me pogleda ugotovil je vse našteto odzgoraj dobila sem antibiotik hiconcil jemljem ga že od prejšnje srede kašljam ne več toliko me pa še vedno boli grlo, no imam pa še eno škatlo za pojest. Bomo videli
|
|
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 21:36:38
|
|
|
|
Momtobe
|
mislim, da bi imela ob gripi višjo temperaturo ... jaz sem tudi v zadnjih dneh nekaj "zbolela" ... sem fejst kašljala (vendar ni bil suh kašelj), utrujena, glavobol, ... pa hkrati je bil moj precej bolan in ko sem mu šla po zdravila v lekarno, sem prosila še nekaj za svoj kašelj, pa mi je gospa rekla, da mi ne more oz. ne sme nič dat ... tako, da pač spijem ene 3 litre čaja z limono in medom na dan :))))
|
|
|
|
RE: Kaj v nosečnosti proti gripi? 23.11.2009 21:55:26
|
|
|
|
tt79
|
Rezultat: nima gripe ampak virozo. Dobila sem lekadol 3xdnevno po eno tableto. Veliko ležanja, piti čajčke z medom in limono v velikih količinah Nič septolet, flumuikana ipd-jev. Pa pazit da ne staknem vročine!!!! To je to
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
koliko časa?čipkaV KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?v enem tednu (
14%)
v enem mesecu (
9%)
v dveh mesecih (
5%)
v treh mesecih (
10%)
v šetih mesecih do enega leta (
30%)
v več kot 1 letu (
32%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!