|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 14:25:37   
Skabi
Mislite, da lahko naredim večjo količino sadne kašice z bananami (dodala bi še drugo sadje) in shranim v zmrzovalnik? :zmeden: Ne bo vse počrnelo (tako kot zmrznjena banana)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 14:54:46   
Jančika_
Tista zadeva, ki jo je zadnjič Vasja jedel v Celei, saj veš, tista kašica, ki jo je naredil Joe, tam je bilo veliko banane not - včeraj zvečer sem dala en kozarec iz zmrzovalnika, da se je odtalila, pa je bila prav fajn. Malo temna, itak, saj je bilo not tudi jabolko, a nič slabšega okusa.

Tule pa še nekaj koristnih nasvetov za zamrzovanje:

http://www.ext.nodak.edu/extnews/askext/freezing.htm

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 14:59:06   
Jančika_
Pa še to, nekje na tej strani piše, da je pri zamrzovanju sadja dobro dati zraven malo antioksidanta, da sadje ne počrni - recimo limonin sok. No, jaz sem dala brez, pa je bilo glih tak OK.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 16:42:19   
niki5
A je katera poskusila zamrzniti tudi kupljene kašice? Jaz sem eno od Hippa z breskvo in sedaj ko sem jo odmrznila je delovala 'gumijasta' :zmeden:

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 17:11:33   
Jančika_
Ne, tega pa še nisem počela.:zmeden2: Gumijasta, hm? Pojma nimam:zmeden:.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 19:58:59   
Pia73
Po mojem pa banane ni dobro zamrzovati. :zmeden2: Jaz je ne bi, no.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 20:25:03   
Skabi
Prepozno. Sem poslušala Jančiko (vajina kašica v Celeii me je vzpodbudila) in dve uri polnila kozarčke. vam sporočim, kaj bo ratalo.
Jančika, če ne bo za jest, te bom v Savinjo potunkala :)-

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:01:14   
Seven*
Banan in jagod se naj nebi zmrzovalo. Zakaj tocno niti ne vem, lahko pa poiscem, ce hoces..

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:13:46   
Pia73
Ja, seven take informacije so vedno dobrodošle.

:)-:)-:)- Jančika bo pa mokra,...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:30:41   
Blanka77
Zakaj bi blo pa treba sadne kaše zamrzovat. Sej jo ja lohka sprot narediš. Če pa nieš časa, pa kupiš Frutkove al pa Hippove, pa jih vzameš s seboj.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   banane v zmrzovalnik?
17.6.2005 21:33:26   
Seven*
Zato, ker so domace zmrznjene se vedno dosti bolj kvalitetne, kot umetne, kupljene.. Nazalost. Pa vsak dan clovek res ne utegne kuhati..

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   banane v zmrzovalnik?
18.6.2005 8:04:51   
skuštrana
Ej, draga moja žlahtnica upam da ti banane uspejo..Javi mi, kajti nas so v šoli učili, da se banane ne zmrzujejo..Pa se ne spomnim zakaj..:)-:)-

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?