Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečina spolovila in zelenkast izcedek 19.11.2009 15:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelen izcedek-so glivice. Pojdi v lekarno pa si kupi kakšen gel ali kaj podobnega To da boli spolovilo je normalno,saj otrok pritiska dol
|
|
|
|
RE: bolečina spolovila in zelenkast izcedek 19.11.2009 16:59:48
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Zelen izcedek so bakterije in ne glivice. Veliko punc mi je povedalo, da so imele težave z vnetji in se jim je izcedek povečal proti koncu nosečnosti. Priporočam kot predhodnica, da nabaviš za prvo silo v lekarni Vitagyn ali kakšne vaginalne globule. Če ne bo pomagalo pa naj ti ginekologinja vzame bris za bakterije in če bo pozitiven ti bo verjetno predpisala kakšen antibiotik, ki se lahko uporablja v nosečnosti. Bolečino v spolovilo lahko povzročajo bakterije (meni ga), lahko pa je tudi od nosečnosti. Meni so predpisali Dalacin.
|
|
|
|
RE: bolečina spolovila in zelenkast izcedek 20.11.2009 10:12:11
|
|
|
|
naja78
|
živ. 2 noeča,polnih 20 t. me pa boli lulka,bolj odkrito rečeno meso al kaj anj rečem že kakih 14 dni.ti si v 30 tednu,jaz 2 meseca manj.kaj bo še......?????? mislim,da nič hujšega,ne pomeni odpiranja,ali podobnega-odgovor pušenjaka. zelen izcedek pa govori za bakterijsko vnetje.tudi daktarin vaginalete so uredu,samo jih v zadnjem mesecu odsvetujejo,zato čim prej po recept.
|
|
|
| Stran: [1] |
odločitev za otrokaKoliko časa ste bili v resni vezi, ko ste se odločili, da začnete delati na projektu "otrok"?manj kot mesec dni (
3%)
1- 6 mesecev (
6%)
7- 12 mesecev (
6%)
1- 2 leti (
12%)
2- 4 leta (
28%)
več kot 4 leta (
44%)
Število vseh glasov: 362Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!