|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razlika v ceni igrač
18.11.2009 8:55:40   
Hope2
Zadnjič sem v mullerju kupila igračo, v redni prodaji je 80 evrov, znižana na 60 evrov. Čez par dni grem v leclerc in vidim isto igračo, redna cena 50 evrov znižana na 44 evrov. Kako je lahko razlika kar 30 evrovuser posted image user posted image user posted image .  Ajde ne rečem, da je razlike 5-10 evrov, ampak 30 je pa že ful velika razlika, za to bi lahko kupil malo morje sladkarij ali pa še kako ornk velko, praktično, lepo darilo ali igračouser posted image . Samo v opozorilo , če bo kdo kaj kupoval v teh prazničnih mesecihuser posted image

Tale muller se mi čedalje bolj zoprn, najprej so se mi plenice zamerile, zdaj robčki za rito, une vozičke z izdelki imajo vedno postavljene sredi polic in non stop zlagajo na poličke (al prideš jutraj ali sred dneva, vedno zlagajouser posted image ), bog ne daj da bi se kdo od prodajlcev umaknil ali umaknil vozičke, da bi lahko mamice z vozički prišle mimo. Tak skašljala sme se še za touser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razlika v ceni igrač
18.11.2009 9:00:59   
ledenaa
Sicer nisem od tam,pa sem videla kar precej razlike v cenah
In sem tudi jaz v leclerku kupila par stvari bolj ugodno
Hmm,zaslužit morajo saj veš ;)

Ko se gre za igrače ki so kar drage jaz grem vedno okrog po trg. in gledam kje je ugodneje

Glede prodajalcev- drugič se rini oz. jih malo porini user posted image
tako sem jaz naredila,sicer sem bila deležna neumnih pogledov ,ampak me ne zanima
Sem žleht itak

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2009 9:02:46   
uškinamama
Evo, ravno včeraj sem gledala katalog igrač od milerja in je cena družabne igre make & brake za par evrov nižja kot v milerju na polici user posted image . Ista make & brake pa je v bivšem direndaju (pikapolonica ?)  še za par evrov nižja. 

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2009 9:04:36   
kaya2007
oh ja, to se povsod dogaja..sam na žalost nima nihče toliko časa, da bi imel naštudirane cene vseh trgovin.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2009 9:05:24   
Raho
Jaz že en mesec globoko študiram cene v katalogih za igračeuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2009 9:11:37   
zvesta
Ja, prejšnji teden je bil naval katalogov po pošti... In sem tudi sama primerjala Pikapolonico, baby center in Leklerk, pa je zadnji pri marsikateri igrači bistveno, ampak res bistveno cenejši...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2009 9:12:09   
@lina
meni se je  lani kontra zgodilo - Bruderjev tovornjak v Mullerju je bil 20 (dvajset!) evrov cenejši od popolnoma enakega v Pikapolonici.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2009 10:31:59   
tins
Jaz kupujem igrače samo še v Leclercu in Šparu- sta preverjeno (vsaj večinoma) najcenejša.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2009 11:58:58   
sanja nk.
Mueller ima vsaj vse originalno pri nas v SLO., ker otale trgovine imajo vse......made in easteren europe...user posted image

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2009 14:34:18   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

Mueller ima vsaj vse originalno pri nas v SLO., ker otale trgovine imajo vse......made in easteren europe...user posted image

To je res, tudi jaz ravno iz tega razloga kupujem dosti tam. Je pa res, da so police stalno bolj ali manj prazne in da je res polno teh vozičkov in prodajalcev, ki kao nalagajo, pa tudi je res, da se ne umakne kar tako.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2009 16:48:01   
mišk
Jst sem pa glih danes kupila v Mullerju igračo, ki je bla 20 evrov ceneje kot recimo v Pikapolonici.
Je pa res, da so čist na vsakem vogalu filali police s tistimi vozički...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2009 17:38:59   
Paštetka
Te je pa res koštalo? user posted image

Pa si ziher, da je čisto enaka? Ker jaz sem podobne gledala v Müllerju (v velikem, ne v tem v centru) in so imeli različne velikosti. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2009 17:44:00   
Hope2
Ista igrača, povsem iste velikosti, in notri vsebina. Pa vidim, da je leclerc dejansko cenejši, sem zdaj še videla druge igrače, ko so po 10-30 evrov cenejše.

Za zlatega vseuser posted image , sam drugič ga nauči razlagat tako, da bomo vedeli kaj hoče in potem kupili v leclercuuser posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2009 17:51:35   
Paštetka
JAz še sama nisem vedela kaj hoče. Očitno je zadnjič, ko je bil z babico igračo si zapomnil. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2009 17:58:41   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

JAz še sama nisem vedela kaj hoče. Očitno je zadnjič, ko je bil z babico igračo si zapomnil. user posted image

Ne, ne mi je že dolgo govoril gusarske živaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2009 18:05:32   
Paštetka
A Noe je bil gusar? user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.11.2009 18:10:23   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A Noe je bil gusar? user posted image

kak te ne veš tegauser posted image user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.11.2009 18:11:49   
Hope2

Prav, samo potem dobiš zraven igrače še npr knjigico in v mulerjevem primeru je napisana v nemščiniuser posted image , v ostalih bi bila vsaj v slovenskem jeziku

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.11.2009 20:10:24   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Prav, samo potem dobiš zraven igrače še npr knjigico in v mulerjevem primeru je napisana v nemščiniuser posted image , v ostalih bi bila vsaj v slovenskem jeziku

to je res....samo naprimer sladkarije in še marsikej se najde pa kupujemo samo tukaj, ker drugje za isto ceno dobiš krš, pa še izbira je dobra...samo kar se tiče fantovskih igrač je pa izbira fenomenalna za naše razmere

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?