Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 10:43:43
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ja. Videla se je samo gestacijska vrečka, bebike pa ne še. In so me čez 14 dni naročili nazaj. V bistvu smo samo potrdili, da je nosečnost, ni mi pa mogla niti še povedat, ali je polna ali slepo jajce. Mogoče ne bi bilo slabo, če ti prestavi pregled na 7t.... Upam, da misliš 5t od zadnje menstruacije, kakor se uradno šteje nosečnost. Če pa misliš 5t od zanositve, potem se pa lahko že kaj vidi na UZ, da te ne bom zavajala.
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 10:47:50
|
|
|
|
marty5
|
Mislim na 5. teden od zadnje M ja...Tudi meni je bilo čudno. Najbrž so kaki dopusti - sam če mojega G pol 1 mesec ne bo, bo pa potem že pozno. Je bila pa zelo začudena, kako mi je test pokazal pozitivno - na danM. A je res tako čudno? Pozitivno mi je pokazal že 4 dni nazaj, če smo že pri tem. Me je prav zmedla - razen, če nisem imela O bolj zdodaj ta ciklus... Uh, sem zdaj zmedena...:zmeden2:
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 10:52:32
|
|
|
|
Grascakinja
|
Po moje ni čudno. Če si noseča, si pač noseča, a ne (čestitam :bravo:, mimogrede) in testa ne briga, ali bi ti že morala dobit M ali ne... saj niso časovno natempirani, ampak reagirajo na količino hormona v krvi. Jaz bi jo prosila za pregled v 7t. Nekatere so šle celo v 12t prvič, tako da tudi če ima G vmes kake 14 dni dopusta, do 9t je pomoje čisto kul, če te naroči.
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 10:55:55
|
|
|
|
marty5
|
Bomo vidli - šla bom drugi teden, pa naj me še enkrat naroči. Enkrat več, že ne more škoditi, ne? Hvala za nasvet.
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 10:56:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
O marty, blagor tebi, ki boš svojo pikico že tako kmalu videla. Jaz sem tud mislila, da me bo kaj prej narocila, pa me je šele v 8 tednu. No bom že potrpela. Sej vem, da kakšne naročajo še kasneje, tko da se ne smem razburjat. Po pravici povedano, bi šla pa kr zdele na samoplačniški ultrazvok da bi videla kaj se dogaja v mojem trebuščku, ampak vem da je to brez smisla, bom že počakala še tiste 3 tedne! :((:((
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 11:06:14
|
|
|
|
marty5
|
Ja, saj sem po eni strani vesela, po drugi strani pa vem, da kaj več kot potrditev ne bom dobila. Sem rekla, da bom počakala do ponedeljka preden se naročim, pa nisem zdržala ;) Sem kar danes poklicala - bi najraje vesoljnemu svetu povedala in komaj zdržim. Moram pa - vem, da je še zelo zelo prehitro... Me pa non stop skrbi - kaj sem jedla prejšnji teden (majoneza, pršut) - zaradi toksop. Pretiravam, vem. Uh, se moram v roke primit :zmeden2:
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 11:18:49
|
|
|
|
šnucika
|
Tudi mene je G prvič pogledal v 5.tednu....potem pa sem itak bila vsak teden tam...enkrat glivice,potem krvavitev,prvi UZ pa sva naredila v začetku 7. tedna in nekaj mikenega je bilo videti...dobesedno pikico.Takrat je tudi potrdil nosečnost. Uživaj v nosečnosti9nebesa in čimmanj začetnih težav ti želim!:rozica:
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 12:06:12
|
|
|
|
marty5
|
v 5. tednu kakšen pregled si imela? Z Uv ali navaden ginekološki pregled? Kaj pa laboratorij - te je tudi poslal tja?
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 17.6.2005 12:07:35
|
|
|
|
marty5
|
Sory, zdaj vidim, da si z Obale, če se ne motim - lahko vprašam, katerega G imaš? Jaz imam dr. Miloševič v ZD Koper.
|
|
|
|
hmmm, imela katera 1. pregled v 18.6.2005 12:38:28
|
|
|
|
BlankaT
|
Verjele ali ne. Jaz sem ugotovila, da sem noseča par dni po ovulaciji. Bila sem na UZ zaradi bolečin v jajčnikih in maternici. Sicer sva z :love: imela v načrtu še eno štručko, vendar se nisva prav posebej trudila. Pa me je G vprašal za kaj sem prišla na UZ, jaz pa, ja zardi bolečin, on pa meni, gospa mislim, da je to nosečnost. Skoraj sem izgubila oči, sploh nisem mogla k sebi. No pa me je naročil čez 14 dni še enkrat. Doma smo bili vsi full :sloncek::bravo::sloncek::bravo:. Potem pa ta UZ, ko mi je drugi G rekel, da ne vidi nobene nosečnosti in da nima pojma kaj je prejšnji G videl :zmeden::zmeden::zmeden:. No, pa mi je sestra pri G, kr test naredila in je bil pozitiven. Torej čez 14 dni še en UZ, takrat pa se je že videl srček :duda:. Sedaj pa čakamo na našo štručko. Lp, Blanka :nosecka:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?