Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 10:34:25
|
|
|
|
čmrgelj
|
moj partner je vsak teden službeno v tujini in gre velikokrat tam v trgovino in večkrat preveri za kakšno stvar kje se jo splača kupiti, pa vedno pridemo do tega da je hrana v tujini še vedno cenejša z igračami je pa na žalost kontra primer: megabox v N, A - 63,00€ isti paket v SLO 54,00€ Tako da mi kar vedno igrače kupujemo pri nas, hrano in praške pa kar zlo pogosto v tujini, nasploh določeno hrano za otroka v tujini največ v Nemčiji, če pa ne tam pa v Mullerju Še zlasti bodo igrače v prednovoletnem času pa nas kar precej znižane vsaj tako so mi povedale prodajalke v Bybycentru in Pikapolonici, če se ne mudi se splača še kak teden počakati
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 10:49:25
|
|
|
|
mateyka
|
na soncek.si - majo ful izbire in dobimo v parih dneh
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 10:55:34
|
|
|
|
balabala
|
menda so lego kocke najcenejše na amazon.de
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 11:49:23
|
|
|
|
endrina
|
Ma zdaj imaš ful lego kocke - osnovne komplete znižane v Sparu pa v Leclerku. Drugače pa sem jih jaz kupovala v Toys'r'us v Avstriji
|
|
|
|
RE: kocke, igrače - kje, kako? 16.11.2009 12:20:40
|
|
|
|
ninocka
|
V Mullerju.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?