miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 da ne morem shujšati zaradi nabiranje vode v telesu, nekateri pravijo da je to možno, kaj pa ve mislite, grem pa ta teden k DR. da se prepričam da so moja ledvica vredu, sam me vseeno zanima a je to sploh možno?????? Izgubljanje kilogramov je definitivno pogojena s pravilnim delovanjem mehurja, ledvic, jeter, limfnih žlez in navsezadnje tudi hormonskih žlez. Več težav z zastajanjem vode ima ženski spol. Ogromno se da storiti z redno limfno drenažo, pravilno prehrano, gibanjem in pitjem vode. Kako veš, da zastaja voda v telesu? Počutiš se dejansko napihnjeno, koža oz. tkivo na dotik boli, prst se v tkivo kar vdre, po drugi strani pa nisi "špehast" ampak so te obloge kompaktne in kot nakak lateksov jogi. Jaz sem začela zatekati 4 tedne po porodu. V enem mesecu sem se napihnila kot balon - če povem v kg je to za 5 kg. Bila sem kot nosečnica v 6 mesecu. Nihče se me ni smel dotakniti, ker je peklensko bolelo. V kadi sem komaj klečala ob umivanju glave, ko sem vstala, so bila meča kar bela. Občutek na dojkah je bil, kot da bi imela košarico xxxxxxxxxlllllllll. Pri dr. sem opravila vse teste - krvne, urinske, ultrazvok mehkih organov in ekg. Vse je bilo bp. Potem sem hodila na limfno drenažo, kjer sem po 5 dneh izgubila 27cm obsega telesa, merjeno od kolen do pasu. Po 6. mesecih sem zaradi drugih težav začela obiskovati bioresonanco, kjer mi je in mi še vedno vzpodbuja delovanje zgoraj omenjenih organov. Imela sem terapije s pitjem čaja /zeli za izločanje urina, zeliščne tablete za čiščenje jeter itn. Glede prehrane: sol je treba omejiti, adijo slanim prigrizkom, ananas, peteršilj odlično odvajata vodo, pitje vode vode vode. Druga stvar, ki sem jo pri sebi opazila: 1 mesec nisem smela uživati mleka, mlečnih izdelkov in hrane, ki je vsebovala karkoli iz mleka in počutila sem se mnogo manj napihnjeno in zatečeno. Če te še kaj zanima, mi lahko pošlješ ZS.