|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se še spomnite zgodbe PO RESNIČNIH DOGODKIH...
16.6.2005 23:01:02   
D@isy
(Piše mala Daisy:duda:)

...ali O TEM, KAKO SO ME NAVAJALI NA SPANJE V POSTELJICI...

V začetku maja, ko sem dopolnila 8 mesecev, se je mamici zazdelo, da je čas, da spim v svoji posteljici.
O ˝svoji zmagi:)-˝ vam je takrat tudi pisala na RR-u, pametovala in celo delila nasvete ;)...

Prvi dve noči je šlo fajn, saj sem po dvajsetih minutah joka zaspala, se okrog treh zbudila, pocizala in spet na sredini med njima sladko sanjala9nebesa.

Zakompliciralo se je tretjo noč:hudicek:, ko sem se zbudila ob enih, tulila in z glavo butala ob posteljico. Ta stara dva sta se stiskala drug drugemu, drevenela in se spraševala, ali delata prav, ko vztrajata:zmeden:. Mamici je bilo slabo, noge je imela mravljinčljave...:):)
Očka je po eni uri mojega joka izjavil, da se bom še ubila in naj me da mati na cizek.
Nato je kapitan s pouštrom pod roko in koutrom čez ramo zapustil ladjo.
Na krovu sva ostali sami, jaz in moja mami, ki je vztrajala in me božala, tolažila, mi pela. Ob petih zjutraj sem se odločila, da zaspim.
Četrto noč sem vso noč stokala, da je mami čula in me božala, pela.
Kapitan je spal na samotnem otoku (na sedežni)....:(

Spati sem nehala tudi podnevi, ker me je bilo strah, da me bosta zapustila.
Slišala sem mamico, kako razlaga, da je kar mačkasta, da jo zebe... Tudi jaz sem se počutila enako (kaj pomeni maček:zmeden2:, še ne vem čisto natančno...).
Ker sva slabo in malo spali, sva obe zboleli za tri tedne, zato sta se moja dva predraga odločila, da bom spet med njima:
YESSSSS:bravo::bravo::bravo:!!!!

Nekega maja se je zgodilo, da sem po popoldanskem spanju preplezala vse koutre in pouštre, s katerimi sta me zagradila, in čofnila na tla.

Nato je nekaj noči mami skupaj z mano na joški zaspala v moji posteljici in me spet zabarikadrala. Ker sem zelo spretna, sem premagala bariere in spet pristala na tleh.:((
To je bil višek, straša je skor kap od strahu in skrbi: mami je od fotrčka zahtevala, da postane mizar in predela mojo posteljo. Pa ni šlo.

Kompromis, ki smo ga sklenili s 1. junijem 2005:
mami me položi na dekico in zaspim pri njej na joški.
Nato me preložita v posteljico. Da jima ni dolgčas, hočem ob 3.30 AMAM:hudicek:(včasih se pozabim zbuditi ob tej uri in ju pustim spati do 6.30).
Ko se napijem in zaspim, me ali preložita nazaj ali pa zaspim med njima.
Problem nastane takrat, ko je očka v nočni in mamico tišči lulat, pa se me boji pustiti samo na sredi. Zadnjič, ko mi je izraščal zobek in sem se crkljala na sredini, me je kar s sabo na WC vzela...

Toliko za danes.
Ko bosta starša spet kaj ˝izvajala˝ nad mano in pametovala,se spet oglasim.

Mala D@isy:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
16.6.2005 23:05:03   
Seven*
Ej.. Daisy!! :hudicek::hudicek: Tudi mi imamo podobne zgodbe. Bo Bigwhale kaksno napisal. Ga bom spomnila. :)

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.6.2005 23:05:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu D@isy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2005 23:16:34   
koruzica
Kaj se ne bi spomnil? Me je tri dni feder bolu, od ležanja na samotnem otoku( ko bi vsaj blo kako pivo pr roki)

Hvala bogu da ni skoz stara 8 mesecev...v enem mesecu se pa otrok spet ka jnovega nauči...

Ste vidli, zdej že na RR 'modruje'...

:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2005 23:24:36   
D@isy
BOLETI FEDER po naše pomeni, da ga je bolel križ, da ne bo kakšne pomote:);):)-.

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2005 6:20:07   
Skabi
Je že bila pomota :)-

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2005 7:14:33   
Luni
D@isy in Koruzica, nič ne vztrajajta. Hana naj lepo pri vama spi, čez par let bosta tole pogrešala (lastne izkušnje). Ko se vaju bo naveličala, bo že sama stran pobegnila, do takrat pa :bravo::bravo::bravo: Hana in oči pa mami vsak na eni strani! :)-:)-:)-:)-

:muca:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2005 7:18:07   
pegy
Vi se kar lepo cartajte bo že prehitro čas tu ko bodo naši malčki bežali iz naših postelj.
Je pa zelo lepo napisano pa mala je tudi pravi:angel:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2005 7:24:39   
mammy26
se strinjam z Luni, tudi midva sva tako sinu in hčeri pustila nekaj časa da spita med nama, sedaj je sin že šest let star in se pocarta pri nama zelo redkokdaj. Hči pa ponoči še vedno smukne k nama. Sedaj pa je tu še naša nova članica, ki od štirih zjutraj dalje "ne more" več spati v posteljci, zato jo mami potolaži na prsih in skupaj zaspiva naprej. Ampak tako fajn je zjutraj se muckati v postelji s svojimi otroci.

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2005 8:21:47   
Anonimen
Sedaj se ukvarjate s tem kako otroka pripravit do spanja v njegovi posteljici.
Nekaterim se zdi nepremagljiva ovira.
Na vse načine poskušate,ponočujete imate nočne selitve v mirnejše kotičke.
Pobirate informacije od drugih,jih tudi delite,vendar
tako kot smo odrasli različni tako se že v otroški dobi pokaže razlka med enim in drugim.
Ko vam bo končno uspelo se priborit do svoje zakonske postelje..samo za vaju dva in bo vaš otrok v svoji sobi pa si ne mislite,da bo konec nočnih skrbi.
Leta hitro minevajo otroci rastejo...
Tudi za vas bo prišel čas oziroma noči,ko boste hodili kontrolirat v otroško ne kaj govorim že v mladinsko sobo,če vaš potomec mirno spi v postelji.
Pa boste našlo prazno...in kaj potem?
Spet boste prisluškovali in noč predremali z pol možgani,kdaj se bo vaš potomec končno spravil spat v svojo posteljo po žuranju.
Tako osatnejo večne borbe z spanjem v lastni postelji

(odgovor članu D@isy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2005 8:31:43   
žužu
ne odganjajte jih stran!!!! mar ni lepo, da hočejo spat pri nas?. tudi pri nas je isto, starejši pride le še včasih, mlajša večkrat. pogrešala jih bom, ko jih ne bo več v spalnico...

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2005 11:03:25   
D@isy
Pri nas NI ŠLO zato, da JE NE BI ŽELELA na sredini, ampak zato, ker se je hitro začela kobacati in ni bilo več varno, ker je preplezala vse, s čimer smo jo ogradili.
Ko je dobila ogromno buško, sva se zelooo ustrašila. Potem je pa spet enkrat ponoči v spanju skakala in padla dol, ker je bil očka v nočni in mami pod tušem. Tudi navihanček ni bil učinkovit, ker se je potihem zbudila in je ni zaznal.

Zavedava se, da bo prehitro zrasla. Oba neskončno uživava, ko se zjutraj Hana med nama zbudi, se nasmeji in naju gleda z očki, polnimi ljubezni. Stiska se k nama, naju lubčka in se valja.

Zaradi njene varnosti PA BO večino noči LE PRESPALA v svoji posteljici in to zato, ker jo imava rada in ji želiva vse najboljše.

LP D@isy:rozica:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?