|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   viroza v času nosečnosti in posledice
12.11.2009 14:33:26   
tmms
Pred uro sem naredila n.test in sem malo šokirana. 3. nosečnost je nepričakovane, čeprav sva
z možem vesela. Naenkrat pa se je pojavilo kup vprašanj, strah pred novo gripo, virozami, itd.
Ravnokar sem doma z otrokom ki preboleva virozo. Ali je katera prebolela virozo ali gripo v začetku
nosečnosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: viroza v času nosečnosti in posledice
12.11.2009 14:49:34   
Tea 1
Čestitke!user posted image user posted image

Glej, v zimskem času so razne viroze skoraj neizogibne.Tudi jaz sem prebolela kakšno, da ne govorim o številnih vnetjih mehurja in antibiotikih, na katerih sem bila 3 krat v času nosečnosti, prič v drugem mesecu.

Vse bo vredu, pazi nase in se čimmanj obremenjuj, to je najpomembnejše!

(odgovor članu tmms)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2009 15:08:36   
donna22
Jaz sem imela virozo nekje pri 3 mesecih user posted image s kar visoko vročino (okrog 39 stopinj), pa je blo na koncu vse okejuser posted image

(odgovor članu Tea 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2009 15:11:39   
Anonimen
jaz sem prebolela pljučnico ter posledično počena rebra,reakcijo na antibiotik in se je vse ok končalouser posted image

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2009 15:22:30   
endrina
Jaz sem dobila angino od mojega 1. otroka, pa  mi je zdravnik svetoval naj probam vzdržat brez antibiotikov in naj pijem veliko čaja z limono in medom, pa kupila sem si granobil za boleče grlo. No pa sem prebolela, brez da bi rabila vzeti antibiotik. Sicer je trajalo malo dlje, je pa šlo. Pač se zdaj malo bolj pazi, izogibaj se veliki množici ljudi na kupu, pa preventivno si veliko umivaj roke, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2009 19:41:03   
nu_tella
Meni je zdravnica rekla, da so določeni antibjotiki, ki so preizkušeni za nosečnice...sicer nič ni 100% ampak tko je z vsem v življenju... vedno pretehtajo kaj je bolje za mamo in otroka. Npr. Za otoroka je visoka telesna temperatura mame (npr. 39) bolj škodljiva ko tableta s katero to vročino zbijemo (da ne delam reklame za zdravila).

Je pa mene tud zdej panika, k mi user posted image zamuja jaz sem pa 14 dni nazaj jedla antibjotike (katerih učinki na nosečnicah niso preizkušeni) in še vse osalo ... če sem zanosila sem pa tik pred ali tik po antibjotikih user posted image user posted image

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2009 8:40:27   
Alči
Mene je 2. nosečnost totalno povozila, za razliko od 1, ko sem kar cvetela.Kar naprej sem bolna, nekje v 3m sem imela ful hudo drisko in bruhanje, več kot 1 teden nisem prišla k sebi, prehladi, nazadnje pa sem imela totalno zabite sinuse, me je bolelo vse, skupaj z zobmi in visoko vročino, pa spet drisko....Res da mi je zdravnica svetovala da naj probam odpravit to vse s čaji, sadjem, medom, pa lekadolom če bo vročina kar vztrajala nad 39, če pa ne bo bolje, pa se bova zmenili za antibiotike. Tako da, kaj naj rečem, pazi nase, viroze pa so pač del tega časa v katerem smo. Pa otroček iz tvojega telesa pobere vse kar rabi in tebi lahko teh zalog hitro zmanjka. Sem pa zadnjič ravno o tem govrila s svojo G, pa pravi, da nekako ni pametno vase vnašat raznih "pripomočkov" za izboljšanje imunskega sistema, kot so npr imunal in am.slamnik, ker ne želijo pri nosečnicah umetno vzdrževati im. sistema...spraševala sem jo namereč ravno zarad tega, ker sem skooooos neki bolna in se ne poberem samo s čajčki, pa sem imela v mislim EKolostrum...Pravi, raje zdrava prehrana z veliko vitamini in tekočineuser posted image . Saj bo....

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?