Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:10:28
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
nared štrudl...kupiš testo, zvalaš, not v skuto flikneš 2 jajca, mal cukra, lohk še mal kisle smetane, po želji rozine, namažeš zviješ spečeš poješ :) al pa palačinke s skuto
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
speci palacinke, v skuto vmesaj 1 kislo smetano pa sladkor, jih namazi, zvij pa speci v pecici....njamsi!
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute speci palacinke, v skuto vmesaj 1 kislo smetano pa sladkor, jih namazi, zvij pa speci v pecici....njamsi! Jaz na vse to gor v pekacu polijem se sladko smetano in dam v pecico.
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale link kot je klavdijas pripela.Sem delala zadnjic.res je enostavno. Zavila sem pa v alu folijo in tako dala kuhat.Lahko imas sladko ali slano varianto.
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:22:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdijas Ajnfoh kot pasulj, pa še dobro za povrh: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3635 Lp, Klavdija tole bom pa res probala narest, čeprav mi je v naravi, da ajnfoh zadeve zakompliciram do daske...me je že kar strah, da bo pešta ratala namesto štruklja
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:25:33
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: klavdijas Ajnfoh kot pasulj, pa še dobro za povrh: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3635 Lp, Klavdija tole bom pa res probala narest, čeprav mi je v naravi, da ajnfoh zadeve zakompliciram do daske...me je že kar strah, da bo pešta ratala namesto štruklja Ne, ne, definitivno palačinke, pa obvezno not cimet, pa še lažje boš spala
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:28:30
|
|
|
|
blaža
|
Torta z zajčkom v mojem albumu. Recept je od sestre Vendeline, ki res obvlada biskvit: - 150g sladkorja - 150g moke - 5 jajc krema: - 1 vanilin puding - 500g skute - trije lističi želatine - 200ml sladke stepene smetane - sok pol limone, lupinica pol limone Spečeš biskvit, ga pustič v obodu ( okrogel pekač z obodom, ki se razširi). Pol pa nardiš kremo tako, da skuhaš vanilin puding , vmešaš odcejene lističe želatine, dodaš na roke vmešano skuto in stepeno smetano, etr limonin sok in lupinico,. Top je vse. Mega tortica.
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:34:54
|
|
|
|
TomTaylor
|
blaža, njamsi hamsi, si ga bom shranila za posebne prilike, ziher je ful dobra torta.
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:36:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor blaža, njamsi hamsi, si ga bom shranila za posebne prilike, ziher je ful dobra torta. Jaz jo pol oblečem še z kremo od indijančkov, mega kontrast, ki ta krema je malo kiselkasta, od indijančkov je pa sladka, pa je res mega pogruntavščina. Sem jo nardila za martinovo. čaki ti prilimam slikice.
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:38:16
|
|
|
|
mlinčka
|
Rižev narastek s skuto .
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:39:32
|
|
|
|
witch
|
ne vem točno na pamet recepta (ga lahko dam ko pridem domov če te zanima) daš skuto, moko, sladkor, jajca, po želji jabolka - vse skupaj naenkrat premešaš in pečeš --> to je kao gibanica za lene gospodinje je ful hitro narejeno, pa še dobro je.. naši to obožujejo
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:39:35
|
|
|
|
blaža
|
Ekola taka je ratala
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:42:39
|
|
|
|
blaža
|
Evo še postopek, če se boš lotla
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 9:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
blaža bom poskusila ob priliki naredit edino ne bo tako lepo izgledalo kot tvoje bi pa prosila,da poves kaksna je ta krema od indijanckov oz kako se naredi witch verjetno si mislia tale recept http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Pecivo_%27%27na_suho%27%27-1426.html Prejsnji teden sem delala,samo,da sem dala duplo kolicino jabolk in skute.
< Sporočilo je popravil skamp -- 12.11.2009 9:45:00 >
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 13:26:05
|
|
|
|
bučkabb
|
ŠTAJERSKE REZANCE široke rezance skuhaš in v nih zmešaš zmes iz skute sladkorja in jajce, daš v pekač in popečeš, je pol tak kot narastek, zraven pa kakšen kompot in je kosilo narejeno, sicer bolj lahko ampak fajn okusno
|
|
|
|
RE: kaj naj s pol kile skute 12.11.2009 14:54:06
|
|
|
|
timoteja
|
Naredi sirove štruklje, jaz sicer valjano - vlečeno testo naredim sama, baje nekarteri uporabljajo tudi kar kupljenega, Zadevo lahko daš tudi zmrznat in uporabiš kdaj drugič.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?