|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjige
8.11.2009 22:13:01   
Anonimen
Punce katere knjige ste kupile o dojenčkih, negi, boleznih....sem v 7.mescu in bi rada kupila knjigo ali dve, pa ne vem katero. Prosim za nasvete user posted image
Hvala in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Knjige
8.11.2009 22:16:01   
somic
jaz imam namen kupit knjigo otrok (za prvi 2 leti). vse mamice, ki jih poznam so mi jo priporočale. v dm- ju jo imajo. okoli 40 eur stane, je pa kar velika

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2009 6:55:01   
Anonimen
Nobene
ker  mi je škoda dajati denarja za to,če pa imem net

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2009 7:03:22   
rina22
Jaz sem v času user posted image dobila za darilo eno full fajn knjigo in sicer: Birgit Gebauer-Sesterhenn, Dr. med. Manfred Praun: Dojenček

Fajn knjigauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2009 10:27:04   
endrina
Jaz sem si kupa NEGA MATERE IN OTROKA, dr. Carol Cooper od Mladinske knjige. Je krasna z barvnimi slikami, govori pa o nosečnosti, negi in razvoju otroka prvih 6. tednov, od 6. tednov do 12. meseca ter od 12. do 24. meseca in od 24. do 36. meecev. Potem ima še poglavje o zdravju otroka, cepljenjih, boleznih v otrošku, varnosti in prvi pomoči. Meni je bila zelo všeč in jo samo toplo priporočam še naprej. Pred 4 leti sem zadnjo odštela 15.000 SIT, kar je danes okrog 60€.

V času nosečnosti pa sem si nabavila knjigo Mayo Clinic - VSE O NOSEČNOSTI IN OTROKOVEM PRVEM LETU. Je res strokovna literatura, ki ti pove vse o nosečnosti po tednih, o rojstvu, potem o otroku v prvem letu starosti in o družini.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2009 11:10:25   
Mateja4
NEGA MATERE IN OTROKAuser posted image in pa VELIKA KNJIGA O DOJENČKU, super sta obe

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2009 12:15:15   
gajka
Sem imela ves čas user posted image namen eno kupit. No, zdaj je mali star že skoraj 16 mesecev, pa je še vedno nisem in je očitno tudi ne bom. user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2009 12:16:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nobene
ker  mi je škoda dajati denarja za to,če pa imem net

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2009 14:07:01   
katra55
Jaz imam knjigi Nega matere in otroka in Dojenje in materinstvo iz srca avtorice Ksenije Šoster Olmer. Obe sta zelo vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2009 16:02:58   
PetraSkok
jaz sem dobila za darilo knjigo ''nosečnost Odgovori na vsa vaša vprašanja''. Je modra knjiga, na platnici je narisana nosečnica z očali ki sedi in se drži za trebuh.

Knjiga mi je SUPER, zato ker je varianta ''vprašanje - odgovor'' in ni sam tisti goli tekst kot recimo v romanih. Po odstavkih so vprašanja in odgovori. Je pa super knjiga, priporočam.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2009 19:09:08   
tweety83
Po moje je tud vredu če si kupiš kakšno revijo (v sklopu revij Mama in Moj dojenček in ne vem katere vse so še). Sem si kupila revijo Nosečnost in revijo Naraščaj,pa Baby Book smo dobili v MŠ, tak da mi je to kar dovolj. No ja eno knjigo pa res imam - in sicer Nosečnost (taka modra je). Drugače pa imaš kakšne znanke,sorodnice in pa net za informacije,pa še bolj poceni in preizkušeni so!user posted image

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?