Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj boste delale test? 15.6.2005 21:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni že zamuja 4 dni, pa ga še ne bom delala, ker mi je že prejšni mesec zamujala, pa so bili sami - . Če se bom začela čutit kot :nosecka:, pol ga bom pa nardila, ampak do drugega tedna pa še ne. Vseeno upam, da bo :modri::roza:, seveda tudi pri drugih. Samo sem se prejšni mesec sama sebi zdela neumna, ko sem 3krat delala test, pa je bil vsakič negativen, potem sem klicala G. in se naročila na pregled (za rednega sicer), čez dve uri je pa ta rdeča prišla... Držim pa :miska::miska::miska::miska: za vse, da bi vse zagledale :modri::roza:.
|
|
|
|
kdaj boste delale test? 15.6.2005 21:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz naj bi jo dobila okrog 20., ce je do 23. junija ne bo, bom delala test. Ne pricakujem nicesar, ne pocutim se *drugace*, ne opazam nobenih sprememb, sem pa psihicno trenutno precej na tleh, in mi je pravzaprav vseeno ali bo ali ne, ker sem potem itak vedno razocarana, ker nic ne grata.:(:grrr: Vsega imam ze popolnoma poln kufer! Zadnje dneve mi gre kar naprej na jok, ocke me ze bolijo, toliko se zadnje case prejocem!!!!!!:((:(
|
|
|
|
kdaj boste delale test? 16.6.2005 7:08:10
|
|
|
|
gaja17
|
Mucamaca! Saj veš,da nas je veliko tukaj na forumu,ki smo v takšnem položaju kot ti. Vem kako se počutiš ker sem jaz tudi takšna ta mesec. Ne vem al je vreme krivo al kaj!!! Samo glej naprej in boš videla, da bo! Držim pesti, da boš že ta mesec na seznamu :nosecka:, drugače pa moraš vedeti, daza vsakim dežjem posije sonce!!!!!!!!!!
|
|
|
|
kdaj boste delale test? 16.6.2005 10:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za lepe besede, Gaja17! Saj vem, da imas prav, a vseeno sem se cela zalostna & zatezena. Morda je krivo tecno vreme.:zmeden: Sem pa tecka kot sem sla danes zjutraj delat test, pa klub temu, da vem de je se fuuuuuul prezgodaj, seveda je bil negativen rezultat.
|
|
|
|
kdaj boste delale test? 16.6.2005 11:32:19
|
|
|
|
kajča
|
saša24 jest ne čakam 26.6. in tudi ne vem kako bom zdržala do takrat. Znakov kakšnih posebnih ni ali še ni, me pa danes tolk bolijo ledvica, da se komi premikam, še sedet ne morem
|
|
|
|
kdaj boste delale test? 16.6.2005 12:33:42
|
|
|
|
Mijavček
|
Oj, jest sem danes v 29.dnevu cilusa, ampak moji so dolgi od 30-34 dni. Če v ponedeljek ne dobim M:hudicek: bom šele razmišljala o testu. bom pa probala čimdlje zdržat. Sem bila že prevečkrat razočarana...vseeno se mi zdi lažje prenest kri na hlačkah, kot minus na testu. Držim pesti za vse :miska::miska::miska: LP M:muca:
|
|
|
|
kdaj boste delale test? 16.6.2005 13:19:14
|
|
|
|
hati
|
no jaz sem danes v 26. dnevu.... in vsi znaki :hudicek: so prisotni... tko da, tudi ta mesec ne bom naredila testa... v celem letu ga še nikoli nisem.... take natančnosti kot je pri moji :hudicek: ne najdeš nikjer... mater ej... skori do ure natančno vem..kdaj se bo pojavla.... tko da... ahhh... baje da morem izklopit...
|
|
|
| Stran: [1] |
Ali se boste udeležili Festivala družin?Polonca s pikoZ družino se odločamo, da bi letos prvič šli pogledat na Festival družin, ker je v naših krajih. Vi greste? Ste že bili?Ja, smo že bili prejšnja leta (
10%)
Ja, letos bomo šli prvič (
8%)
Odvisno od vremena (
17%)
Ne, smo že bili, pa nam ni bilo všeč (
1%)
Ne, ker imamo žal druge obveznosti (
44%)
Se še odločamo. (
19%)
Število vseh glasov: 72Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!