|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hujšanje
15.6.2005 13:19:26   
Anonimen
jz sem zdej v 10t, včeri sem se tehtala in ugotovila, da sem shujšala za 2 kg?! Res, da imam zaradi slabosti tudi slab apetit, ampak vseeno?! Bruhala pa še nisem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   hujšanje
15.6.2005 13:26:41   
Tiamo
Jaz sem za 2 kg shujšala v 5 ali 6 mesecu, pa ni nič narobe. Sem jih kmalu nazaj dobila.

Ti pa si itak šele na začetku, in veliko punc je že pisalo da je na začetku shujšalo.

Nekatere se tudi preveč zredijo in jim G predpiše dieto, da shujšajo.

Še prehitro bodo šle kile gor :sloncek::sloncek::sloncek:

LP Tia74

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hujšanje
15.6.2005 13:48:32   
ajis
Živ,
brez skrbi, ni panike. Glavno, da imaš vnos zdrave hrane-pretežno.Nadoknadila boš že še.
Upa, da te slabosti kmalu munejo, mene so zapustile po večoni nekje v 13 tednu.
Vse naj, Sija:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 13:53:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   hujšanje
15.6.2005 17:48:55   
mayflower
Jst sem v 12.tednu:nosecka: in sem od začetka tudi shujšala za približno 2 kg. Pa nonstop jem. Ne vem zakaj me pobira (se vidi, da sem shujšala v noge). Ma buši pa že tko rase, da bo treba nujno v šoping:)-:)-:)-
SEm tudi G povprašala o hujšanju, pa je rekla, da je to normalno in da se mi bo prav hitro obrnlo;):)-.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hujšanje
15.6.2005 19:50:31   
Teni_
Jaz sem na začetku šla 3 kg dol, ampak sem jih zdaj nazaj dobila. Brez skrbi.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hujšanje
16.6.2005 8:14:13   
wawa
Ma ja ne sikiraj se, meni kile stojijo že od 12 tedna pri meru ne gor pa ne dol...

Sem prašala G pa je rekel naj se nič ne bojim, da kri je vredu in da otrok bo ob pravi prehrani že dobil kar bo rabil......tako da NO PANIC....uživej!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......