Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvič polivanje po 6.mesecu 7.11.2009 17:47:06
|
|
|
|
Mici7
|
Naš je sicer polival že prej, vendar nikoli večjih količin in ne vedno. Ko smo uvedli jabolko, se je polivanje še poslabšalo. Smo dolgo časa ugotavljali od česa bi lahko bilo. Pa smo ukinili jabolko in se je stvar vrnila na prejšnje stanje. Še je polival, vendar občutno manj. Očitno mu jabolko ni pasalo. Ga še vedno ne dajem. Imamo alergologa v kratkem in bom rekla, da testirajo tudi za jabolko. Tudi jabolko je lahko problem, pri nas je bil velik. Ni pa nikoli bruhal. Lp
|
|
|
|
RE: Prvič polivanje po 6.mesecu 7.11.2009 21:17:21
|
|
|
|
PC Baby
|
Danes je to polivanje že prešlo v bruhanje (kiselkast vonj). Jabolko ni, ker mu ga nismo dali. Smo klicali na Metelkovo in je rekla, naj ukinem obroke GH in ga nekaj dni samo dojim. A mislite, da mu ne bo to premalo???! Ona pravi da ne, mene pa malo skrbi za malega, ker je jedel že dva obroka GH na dan in to z užitkom.
|
|
|
|
RE: Prvič polivanje po 6.mesecu 7.11.2009 22:15:15
|
|
|
|
Mici7
|
Pa mu dodajte AM, če mu vaše mleko ne bi zadostovalo. Mogoče mu neka hrana ne odgovarja, lahko se tudi preveč naje? Ne vem, mi smo pač takrat ukinili jabolko in se je stvar zelo izboljšala oz. skoraj popolnoma izzvenela. Probajte samo dojiti, pa boste videli. Lahko mu bo vaše mleko še vedno zadostovalo. Mi smo stari 7 mesecev in ima en obrok GH, to je kosilo, pred kosilom pa se vedno podojiva. Zjutraj se dojiva in včasih dodam, če vidim, da je še lačen potem pa čez kakšno uro ali dve še približno pol obroka sadne kašice. Pa včasih še popoldan par žličk sadja. Imam pa v planu ta teden uvesti dopoldansko malico in potem vsak mesec en obrok GH več. Se bova pa, upam, še tudi dojila. Lp, pa srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?