Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
laparoskopija in hsg - kam?? 3.11.2009 17:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo. Dobila sem napotnico za hsg in laparoskopijo. Raada bi se čim prej naročila, ker so tako ali tako čakalne dobe, pa ne vem kam. V Brežicah, kjer imam G, baje tega ne delajo, zato prosim za nasvet, kam naj pokličem. Baje v Nm, pa me vseeno zanima, če je katera bila, kakšne imate izkušnje s to op. v Nm. Poteka op. v splošni anasteziji, ni dovolj lokalna? Hvala!!
|
|
|
|
RE: laparoskopija in hsg - kam?? 3.11.2009 17:27:23
|
|
|
|
krokodil
|
Če želiš najboljše zdravnike potem Ginekološka klinika Ljubljana. lp
|
|
|
|
RE: laparoskopija in hsg - kam?? 4.11.2009 10:06:37
|
|
|
|
majalina
|
Ciao, jaz sem laparo imela v Ljubljani na ginekološkem oddelku kliničnega centra. Poseg poteka pod splošno anestezijo, v bolnici ostaneš štiri dni. Če te karkoli zanima, vprašaj! LP
|
|
|
|
RE: laparoskopija in hsg - kam?? 4.11.2009 10:11:28
|
|
|
|
tecnobica
|
Jaz sem bila na Laparo v Postojni. Čakala sem 4 mesece na operacijo. Na HSG grem pa zdaj v LJ, ker sem že v neplodnostni in hočejo tam da grem v LJ. Prav tako mora moj ponovit spermiogram v LJ, ker Postojnski ne velja pri njih .
|
|
|
|
RE: laparoskopija in hsg - kam?? 4.11.2009 13:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Ja, sem klicala v Lj na ginekološko kliniko in so vpr., kateri dr. me je poslal, pa sem rekla, da dr. reš in so rekli, da moram potem v Leonišče! NArobe sem napisala, moram na laparoskopijo in HSC (ne HSG). Me pa čudi, zakaj me ni dal pred tem na ppregled prehodnosti jajcevodov?? A lahko to potem sama prosim al kako? Mi je rekla, da v Leonišču morajo oni sami najprej naredit UZ in preiskave, torej ta reševa napotnica ne pomeni kar datuma za op. TGAko da bom jutri klicala in se naročila k nekomu, ki nima dolge čakalne vrste. Sicer predvidevam, da so tisti zg gužvo kao naj., ampak po mojem je vseeno, kaj pravite? Če se mi gre, da je čim prej za mano, nimam kaj izbirat. Pa vseeno - povejte imena "najbolj znanih" - če mi da 3 na izbiro, da mi bo vsaj malo znano. Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?