Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec oz. varstvo za otroke s pp 4.11.2009 8:13:51
|
|
|
|
janapan
|
Kolikor je meni znano je možno varstvo otrok s pp v klasičnih vrtcih s tem da imajo spremljevalca ( ga nudi vrtec). V skupini moje hčerke ima 2 leti je fantek s celebralno paralizo in zelo dobro funkcionirajo oboji ta fantek in ostala skupina. ne vem sicer za tako majhne ampak mislim da je vrtec tudi v sklopu centra za invalidno mladino v Vipavi. Moja hči hodi v montessori vrtec v sklopu otroškega vrtca Ajdovščina.
|
|
|
|
RE: Vrtec oz. varstvo za otroke s pp 4.11.2009 9:06:14
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Kot je povedala Janapan, lahko tudi otroka s pp vključite v "navaden" vrtec, s tem, da ima spremljevalca. Je pa včasih se treba kar potrudit oziroma zahtevat spremljevalca. Obstajajo pa tudi razvojni vrtci, ki so (infrastruktura oziroma igralnice, igrače ... pa tudi osebje) prilagojeni otrokom s pp. Ne vem, iz kje si doma, za moje okolje vem, da je v Kranju prav razvojni vrtec, v Škofji Loki pa je v okviru vrtca Najdihojca poseben razvojni oddelek. Ali boste otroka vključili v navaden ali razvojni vrtec oziroma oddelek, je pa povsem vaša odločitev. S strokovnjaki pa le pretehtajte, kaj bi bilo za vašega otroka najbolje.
|
|
RE: Vrtec oz. varstvo za otroke s pp 4.11.2009 10:47:31
|
|
|
|
lillchy123
|
za začetek boste po moje potrebovali odločbo o razvsrtitvi otroka. je pa po moje veliko veliko odvisno od tega, koliko so v vrtcu pripravljeni sodelovati.... veliko sreče!
|
|
RE: Vrtec oz. varstvo za otroke s pp 4.11.2009 15:28:40
|
|
|
|
doroteja23
|
Jaz imam svojo v navadnem vrtcu, ampak ima v vrtcu tri urno pomoč! Mislim pa da spremljevalca dobi samo otrok, ki je gibalno oviran.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?