hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: beaglekriss Najprej ti povem,da je to ,da ti je mala spala celo nož pravi luksuz.Moj škrat ima 10 mesecev,pa še nisem spala več kot 4 ure skupaj v vsem tem času.Običajno se zbuja na 1 uro,zdaj že 10 dni na pol ure,45 min,15 min.....Pa to sploh ni prvič.To ti pišem samo za tolažbo, v smisli,da je lahko huje... Uglavnem nekje sem brala,da otročki veliko bolj nemirno spijo,ko se recimo začnejo plaziti,ko se postavljajo na noge,ko shodijo,v bistvu ob teh prelomnicah v razvoju.Ker baje ponoči to podoživljajo,vznemirjenje pa to.Lakho,da jo zobki kej matrajo,lahko spremenjena potreba po hrani itd...Pri otročkih je itak veliko možnosti.Po moje se ne sekiraj,poljubčkaj malo,je pa jst ne bi previjala,če ni kakana. Želim vama spančkanje naprej! Good luck Se strinjam s prvim, da je bil to luksuz! Naša dva sta dobrih 9 mesecev, pa tudi ne vem kdaj smo v kosu spali kaj več kot recimo 3 ali mogoče kdaj 4 ure. Pa še to v obdobju od 3 mesecev do recimo 6 mesecev. Potem pa konec. Zdaj je postala zadeva do te mere kritična, da spimo dva na dva, se pravi mož in hči posebaj in midva s tamalim posebaj. Mala namreč spi še kar, se zbudi "samo" dva ali trikrat. Mali je pa kriza. Tudi na eno uro, včasih manj, ali čudežno več... Skratka hudo in frustrirajoče. In ni kaj, kar še nismo probali...od mleka, čaja, ničesar, vse...on se zbuja in zadne par dni smo že ob 5 pokonc... Se strinjam tudi z drugim. Naš mali je namreč hudo aktiven otrok, medtem ko mala ni. On je v zadnjem mesecu dobil 4 zobke, osvojil kobacanje do potankosti, se postavlja na noge že kot profi, klepeta, raziskuje, gleda..uh se mu dogaja. Ko takole pomislim, še dobro da sploh spi!! Ma, hudo je če ne moreš spat, ampak lej nas, ki skoraj ne spimo pa smo še žive , in se tolažimo da bo minilo.
< Sporočilo je popravil hedviga -- 13.11.2009 22:01:28 >