|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbira pečice in kuhalne plošče
1.11.2009 9:01:19   
Lantea
Pozdravljeni!
Včeraj sem med peko pečenke ugotovila, da se je pečica (ki sem jo imela še od moje mami) po 25-ih letih končno vdala. Zdaj bi pa rada kupila vgradno pečico in steklokeramično kuhalno ploščo, pa me mal zanima, kaj priporočate. Na kaj naj bom pozorna? Kakšne so kaj cene samočistilnih pečic?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izbira pečice in kuhalne plošče
1.11.2009 9:21:24   
botrca
Jaz imam vgradno pečico in posebej vgradno kuhalno steklokeramično ploščo z senzorji...oboje je Gorenje in sem ful zadovoljna. Imam jo 4 leta in je čiščenje in vzdrževanje mala malica...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2009 14:22:10   
Anonimen
Zame osebno pride v poštev pečica s pirolizo in indukcijska kuh. plošča. Če ne bi imela indukcije, pa plin. Raje kot klasično steklokeramiko. ta je počasna, pa še hrana se gor prižge.
Poglej za Boscheve komplete, eni so kar ugodni.

(odgovor članu Lantea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 14:45:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2009 22:00:01   
enea
Imam vgradno steklokeramično ploščo in vgradno pečico od Gorenja, imam jo eno leto in sem ful zadovoljna z obema. Za steklokeramične navadne plošče ne rabiš posebnih kozic in loncev za indukcijo imaš pa posebne kozice in lonce, ki imajo prirejeno dno za tista kuhališča.user posted image
Meni se ni še zgodilo da bi kaj prižgala ali prismodilauser posted image

< Sporočilo je popravil enea -- 1.11.2009 22:01:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2009 10:14:56   
Urko15
Mi že vsa leta kupujemo Gorenje stekokeramične in vgradne pečice, srednji cenovni razred. Delajo brez problemov.

Naj živi...

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2009 7:53:22   
Ekaz
Jaz imam ploščo Gorenje in pečico Bosch. Z obema sem zelo zadovoljna. Bodi pozorna: pečice Bosch so nekoliko drugačnih dimenzij kot od vseh ostalih proizvajalcev. Malenskost so manjše. Meni je mizar naredil luknjo za pečico, potem pa sem kupila Boschovo in je bil luft. Sem čisto znorela, pa je rekel, da so res Boschove nekoliko manjše.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2009 13:45:34   
Sofi

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Jaz imam ploščo Gorenje in pečico Bosch. Z obema sem zelo zadovoljna. Bodi pozorna: pečice Bosch so nekoliko drugačnih dimenzij kot od vseh ostalih proizvajalcev. Malenskost so manjše. Meni je mizar naredil luknjo za pečico, potem pa sem kupila Boschovo in je bil luft. Sem čisto znorela, pa je rekel, da so res Boschove nekoliko manjše.

To pa ne bo držalo, zunanje mere so standardne. Mogoče je mizar potreboval izgovor za svojo napako.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2009 15:05:26   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz imam vgradno pečico in posebej vgradno kuhalno steklokeramično ploščo z senzorji...oboje je Gorenje in sem ful zadovoljna.

enako

Se podpišem pod tole user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2009 15:21:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Sofi

To pa ne bo držalo, zunanje mere so standardne. Mogoče je mizar potreboval izgovor za svojo napako.

Ne vem, če ni res tako. Isti problem kot Ekaz je imela moja tašča. Standardne Gorenjeve mere in mere Boscheve pečice in tudi steklokeramične plate se ne ujemajo. Vsaj lani se niso.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2009 19:17:12   
loncica
Jaz imam oboje gorenje, steklokeramično plato in pečico, vse dela super. Če bi še enkrat kupovala, bi 100 procentno kupila indukcijo, saj jo imam na vikendu in ni primerjave. Ko kuham doma, sem prav žalostna ker je tako počasi:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2009 20:33:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sofi

Ne bo držalo. Vsak proizvajalec ima svoje mere, res da so pri večini enake, vendar prihaja tudi do odstopanj. Iz tega razloga je zelo priporočljivo pred nakupom kuhinje vedet, katero belo tehniko boš imel, da se omarice prilagodijo aparatom. Zato so tudi na koncu katalogov tehnične skice.
Tudi v tovarno se, če je le mogoče, pošlje seznam aparatov, da ti potem dejansko tudi gredo v omarico.

(odgovor članu Sofi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2009 19:35:18   
Lantea
Tudi sama se najbolj nagibam h Gorenju, imam večino aparatov te firme. V soboto greva z možem mal v akcijo, da sploh vidim, kaj se ponuja.
Kaj vam je pa recimo pri pečici pomembno (izvlečna vodila ipd.)? Kaj pa za steklokeramično ploščo - imate rajši gumbe ali na dotik (senzor?)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 20:18:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lantea)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2009 8:35:17   
Urko15
Pečica z vodili je zakon, sploh za nas moške, ki jo uporabljamo zgolj slučajno, pa še takrat se opečemo. Sicer pa imam najraje vse na dotik, ker je lažje čistiti.

Naj živi...

Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2009 8:48:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Lantea

Tudi sama se najbolj nagibam h Gorenju, imam večino aparatov te firme. V soboto greva z možem mal v akcijo, da sploh vidim, kaj se ponuja.
Kaj vam je pa recimo pri pečici pomembno (izvlečna vodila ipd.)? Kaj pa za steklokeramično ploščo - imate rajši gumbe ali na dotik (senzor?)?

Obvezno pečica z vodili!!! Moja tašča ima tako in sem ji fovššššššššššššššššš. Samo sem si sama kriva, ker se ob opremljanju stanovanja nisem spomnila na to funkcijo user posted image Je super, ko moraš vmes zalivat pečenko, drugače so cele kolobocije, moj mož se vedno opeče user posted image

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.11.2009 16:26:28   
vanilla
Jaz imam Bosch vgradno pečico. Ima vodila in vgrajena je v višini mojega telesa oz. prsi, da se ne rabim sklanjat in gledat kako se peče. Vodila so obvezna oprema user posted image .

Kuhalna plošča je od Electroluxa, steklokeramična plošča na indukcijo. Indukcija je zakon. Pa senzorji, brez gumbov, da se lepo čisti samo s par potegi krpe.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 17:28:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.11.2009 20:54:48   
Lantea
Evo, zdej sva z možem včeri mal pregledala modele. Pa sva naletela na en nov model od Gorenja, kjer je komplet 660 eurov. Tk da mislim, da se bova kar za to odločila. Pa navadno ploščo, ne indukcijsko. Ne kuham zelo velik, pa kaj pa vem...moja mami in tašča že imata to navadno, pa kar živita. Ni pr hiši nihče lačenuser posted image .
Vodila se dajo tud dokupit, tk da tud k jih ta model še v osnovi nima, si jih bom zrihtala. Kakih drugih posebnih funkcij pa ne rabim, k pol bom dlje časa porabla za branje navodil...vsakič znova...k pa da bi kej pametnega skuhala ta čas. Js pravim "trotl zihr" je ta bolš.
Hvala vsem za nasvete!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.